DmN 1 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά θέλω βοήθεια για το πανω μοντεμ-ρουτερ !! δυστυχως-ευτυχως ειμαι στην Vodafone με 100/10.7 αυτο σημαίνει οτι δεν εχω τους κωδικους ή το support της vodafone για VoIP (για αλλο ρουτερ-μοντεμ εκτος μαμας) υπαρχει τροπος να κανω κατι μονος μ ?? να ανακτησω μονος τους κωδικους για VoIP ή οτιδιποτε αλλο ??? ευχαριστώ εκ των προτέρων! Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου από DmN Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Featured Comment ilpapacha 20 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Featured Comment Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 3 λεπτά πριν, DmN είπε Καλησπέρα παιδιά θέλω βοήθεια για το πανω μοντεμ-ρουτερ !! δυστυχως-ευτυχως ειμαι στην Vodafone με 100/10.7 αυτο σημαίνει οτι δεν εχω τους κωδικους ή το support της vodafone για VoIP (για αλλο ρουτερ-μοντεμ εκτος μαμας) υπαρχει τροπος να κανω κατι μονος μ ?? να ανακτησω μονος τους κωδικους για VoIP ή οτιδιποτε αλλο ??? ευχαριστώ εκ των προτέρων! Αν διαθέτεις το H300, δες το παρακάτω θέμα για να βρεις τους κωδικούς VoIP Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
DmN 1 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου ευχαριστω !! ωρα να παω σε οφθαλμιατρο 🤣 1 Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από ilpapacha,
0 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμόΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα