Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Η γυναικα μου μου ειπε οτι ειδε διαφημηση του Κωτσοβολου οτι αν παραγγειλει καποιος μεχρι τις 1μμ ....παραλαμβανει την ιδια μερα .
Nikoszak Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Η γυναικα μου μου ειπε οτι ειδε διαφημηση του Κωτσοβολου οτι αν παραγγειλει καποιος μεχρι τις 1μμ ....παραλαμβανει την ιδια μερα . Άλλο αυτό που λες εσύ φίλε μου και άλλο αυτό που λέω εγώ...
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 3 λεπτά πριν, Nikoszak είπε Άλλο αυτό που λες εσύ φίλε μου και άλλο αυτό που λέω εγώ... Θεωρω οτι εχει σχεση με αυτο που διαφημιζει και αυτο που τραβας εσυ .
Gianniskas83 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 Στις 13/1/2021 στις 1:27 ΠΜ, Nikoszak είπε Έχω παραγγείλει 2 προϊόντα από τον Κωτσόβολο, το ένα με ημερομηνία αγοράς 27/09 και αφορά μια κονσόλα PS5 η οποία είναι εξοφλημένη και το δεύτερο αφορά αγορά μιας κάρτας γραφικών στις 22/11 με ημερομηνία παράδοσης 22/12 και αυτή εξοφλημένη. Μιλάμε για 2 αγορές με συνολικό ποσό άνω των 1300+ ευρώ με πλάνο δόσεων το οποίο εγώ είμαι υποχρεωμένος με την ξαδέρφη μου να το εξοφλούμε στην ώρα του. Ενώ από την μεριά του Κωτσόβολου σφυρίζουν αδιάφορα και εξυπηρετώντας δικούς τους ανθρώπους εμείς με προ-παραγγελίες είμαστε αναγκασμένοι να ακούμε όλες τις δικαιολογίες περί σειρά προτεραιότητας όταν ΠΟΛΛΟΙ έχουν εξυπηρετηθεί λόγω γνωστών μέσα στην συγκεκριμένη εταιρία. Θα ήθελα να μάθω αν με καλύπτει ο νόμος για να κινηθώ νομικά εναντίον τους Αν γνωρίζει κάποιος ας μου απαντήσει Και όλα αυτά τα έλεγε ένας άνθρωπος που πήρε κάποια χρήματα ως προκαταβολή για προϊόν, δεν το έστειλε ποτέ και μετά εξαφανίστηκε, και φυσικά δεν επέστρεψε τα χρήματα. Ευτυχώς ο νόμος υπάρχει, και για τα μεγάλα καταστήματα όπως ο Κωτσόβολος, αλλά και για μικρά ψαράκια όπως ο φίλος μας Nikoszak που αισθάνεται μάγκας που έφαγε κάτι ψιλά. Λίγο μεγαλύτερη ταλαιπωρια μεταξύ ιδιωτών, αλλά όλα γίνονται με υπομονή. Για να δούμε πώς θα είναι τώρα που έφαγε αυτός την καταγγελία και θα βρεθεί αντιμέτωπος, όταν βρεθεί, με τις αρχές που με τόσο πάθος περίμενε να τον δικαιώσουν.
Nikoszak Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Στις 19/6/2021 στις 2:01 ΠΜ, Gianniskas83 είπε Και όλα αυτά τα έλεγε ένας άνθρωπος που πήρε κάποια χρήματα ως προκαταβολή για προϊόν, δεν το έστειλε ποτέ και μετά εξαφανίστηκε, και φυσικά δεν επέστρεψε τα χρήματα. Ευτυχώς ο νόμος υπάρχει, και για τα μεγάλα καταστήματα όπως ο Κωτσόβολος, αλλά και για μικρά ψαράκια όπως ο φίλος μας Nikoszak που αισθάνεται μάγκας που έφαγε κάτι ψιλά. Λίγο μεγαλύτερη ταλαιπωρια μεταξύ ιδιωτών, αλλά όλα γίνονται με υπομονή. Για να δούμε πώς θα είναι τώρα που έφαγε αυτός την καταγγελία και θα βρεθεί αντιμέτωπος, όταν βρεθεί, με τις αρχές που με τόσο πάθος περίμενε να τον δικαιώσουν. Γιάννη καλησπέρα. Σου ζήτησα εξαρχής συγγνώμη για την όλη ταλαιπωρία που σου δημιούργησα... Αλλά δυστυχώς με χτύπησε ο Covid. Ποτέ δεν θα γινόμουν γύφτος για 100 ευρώ... Προς Θεού... Τα χρήματα στα επέστρεψα μόλις βγήκα με εξιτήριο... Και πάλι συγγνώμη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα