Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους,
Γύρω στις 15 Νοεμβρίου παρήγγειλα ένα iPhone από τα public και μία θήκη ( την θήκη θα μου την έστελναν από εξωτερικό συνεργάτη τους).
Επιλέγω πληρωμή με ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ και συγκεριμένα 8 και ολοκληρώνω κανονικά την παραγγελία μου. Αρχίζουν τα email απο το Public η παραγγελία σας το ένα και το άλλο και δεν μου στέλνουν ποτέ κάποια απόδειξη πληρωμής (η οτιδήποτε που να αναγράφει το αν και πως έχω εξοφλήσει το ποσό) στο οποίο τότε δεν έδωσα σημασία. Επίσης δεν μου στέλνουν ποτέ με ποία μεταφορική έρχεται το πακέτο ούτε προφανώς αριθμό αποστολής. 
Κουτσα στραβά φτάνει η θήκη και λίγες μέρες μετά φτάνει και το κινητό. Η απόδειξη ήταν μέσα αλλά δεν έδωσα σημασία γνωρίζοντας πως οτιδήποτε χρειαστεί είναι καταχωρημένη ηλεκτρονικά η παραγγελία και έχω και την εγγύηση της apple μέσω του σειριακού αριθμού. (Λάθος μου από ότι αποδείχθηκε).
Ένα μήνα μετά που μου έστειλε η τράπεζα αναλυτικό φυλλάδιο συναλλαγών βλέπω χρέωση ΕΦΑΠΑΞ όλου του ποσού στην πιστωτική μου χωρίς δόσεις συνεπώς το ποσό τοκίζεται στην τράπεζα πλέον από λάθος δικό τους. 
Στέλνω mail, παίρνω τηλέφωνο και με αγνοούν παντελώς λέγοντας πώς θα επικοινωνήσει κάποιος εκπρόσωπος κάποια στιγμή κλπ κλπ κλπ.
Έχει ήδη περάσει καιρός και δεν γνωρίζω ποια είναι η γενική πολιτική περί λάθος στον τρόπο πληρωμής από την μεριά των επιχειρήσεων.
Πιθανολογώ πως ήταν κάποιο bug το Site επειδή δεν υποστηρίζουν πληρωμή με δόσεις σε προιόντα από εξωτερικούς συνεργάτες.
Πώς μπορώ να κινηθώ, μπορώ να απευθυνθώ κάπου, και πάνω από όλα, πώς θα αποδείξω ότι όντως επέλεξα πληρωμή με δόσεις?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Υ.Γ. Να αναφέρω ότι το προίον ήταν ελαττωματικό, δόξα τον θεό επικοινώνησα με την apple και μου έκανε αντικατάσταση η istorm χωρίς να χρειαστεί να επικοινωνήσω και για αυτό μαζί τους

Επεξ/σία από Ace Of Spades

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...