ktikti Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Samsung QLED QE50Q60TA vs Samsung UE50TU8502. ειμαι αναμεσα σε αυτες τις 2.επιχειρισα black friday να παρω την qled αλλα δεν ημουν τυχερος.την ειχα πετυχει στα 500 ευρο την 50'' εχω δει παρα πολλα βιντεο συγκριση τις 2 και μου αρεσει παρα πολυ το μαυρο της 8502.γενικα η εικονα της δεν υστερει πολυ απο την qled.για την qled εχω διαβασει πολλα καλα απλα πολυ αναφερουν είναι με τον ήχο κάποιες φορές ακούγεται σαν να τρίζει... ειμαι σε διλλημα τωρα..αξιζει να δωσω 50 ευρο παραπανω και να παρω qled η να παω στην δοκιμασμενη 8502 που μονο καλα λογια λενε.
dukas77 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 η qled ειναι καλυτερη τεχνολογια..εχει καλυτερο μαυρο,ο ηχος ειναι πολυ καλος κανενα τριξιμο,μιλαω για την 55...
ktikti Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 2 ώρες πριν, dukas77 είπε η qled ειναι καλυτερη τεχνολογια..εχει καλυτερο μαυρο,ο ηχος ειναι πολυ καλος κανενα τριξιμο,μιλαω για την 55... ολοι στο ιντερνετ και οπου εχω διαβασει αξιολογησεις αναφερουν για ηχο (βουητο) κατω απο το 10 ενταση.βεβαια ειναι μεμονωμενες περιπτωσεις... και αυτο μεχει βαλει σε σκεψεις..
dukas77 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 11 ώρες πριν, ktikti είπε ολοι στο ιντερνετ και οπου εχω διαβασει αξιολογησεις αναφερουν για ηχο (βουητο) κατω απο το 10 ενταση.βεβαια ειναι μεμονωμενες περιπτωσεις... και αυτο μεχει βαλει σε σκεψεις.. κανενα βουητο δεν ακουγεται στην δικη μου,επισης σπανια εως ποτε δεν θα την εχεις στο 10 και κατω...η διαφορα στην εικονα ειναι μεγαλη παντως
ktikti Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 51 λεπτά πριν, dukas77 είπε κανενα βουητο δεν ακουγεται στην δικη μου,επισης σπανια εως ποτε δεν θα την εχεις στο 10 και κατω...η διαφορα στην εικονα ειναι μεγαλη παντως τελικα πηρα την μεγαλη αποφαση σημερα και την αγορασα στα 569 ευρο με δωρεαν μεταφορικα.η 8502 ηταν 40 ευρο φθηνοτερη. ομως πηγα και την ειδα σε ενα φιλικο σπιτι και επαθα την πλακα μου..και ο φιλος δεν ειχε καν ρυθμισεις.οπως την πηρε ετσι την εχει..αλλα η εικονα ειναι οπως τα λες ειναι αριστη! την πηρα απο το καταστημα YOU σε ευχαριστω !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα