Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επαναφέρω το θέμα καθώς εγώ πήρα το σύστημα που ανέφερε ο nichol-us. Ο αδερφός μου θέλει πάνω κάτω τη ίδια σύνθεση για δουλειά γραφείου. Η διαφορά είναι πως κοιτάει eshop.GR καθώς έχει ένα πιστωτικό 400€.

Κοιταμε κατι τέτοιο με βάση τον κατσλογο του eshop. 

CASE SUPERCASE RA08A RAIDER SERIES

PSU COOLERMASTER MWE WHITE V2 500W 80 PLUS STANDARD 230V

CPU INTEL CORE I3-10100F 3.60GHZ LGA1200 - BOX

ΜΗΤΡΙΚΗ GIGABYTE B460M DS3H RETAIL

RAM G.SKILL F4-3000C16S-16GISB 16GB DDR4 3000MHZ AEGIS

SSD PATRIOT PBU480GS25SSDR BURST 480GB 2.5'' SATA 3

Όλα μαζί 432€.

Θα αλλάζατε κάτι.? Δεν θέλει να δώσει πάνω από 50€.

Επεξ/σία από EGRANEROE
  • Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κάρτα γραφικών έχει; Αν οχι τότε η σύνθεση δεν παίζει κι αυτό γιατί ο f δεν έχει ενσωματωμένα γραφικά.

Μην βάλεις 1 στικ των 16gb και χάσεις το dual channel, ειδικά εφόσον έχεις 4 διαθέσιμα σλοτ (έχει προσφορά patriot αυτή τη στιγμή,2x8gb λινκ)

ssd μπορείς να πας εδώ με λίγα ευρώ παραπάνω αλλά πολλαπλάσια ταχύτητα

κουτί μπορεί να δει κι αυτό μιας και "αναπνέει" μπροστά 

Αυτά.

Έμεινες ευχαριστημένος από το "μηχανάκι" σου;

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, nickol-us είπε

Κάρτα γραφικών έχει; Αν οχι τότε η σύνθεση δεν παίζει κι αυτό γιατί ο f δεν έχει ενσωματωμένα γραφικά.

Μην βάλεις 1 στικ των 16gb και χάσεις το dual channel, ειδικά εφόσον έχεις 4 διαθέσιμα σλοτ (έχει προσφορά patriot αυτή τη στιγμή,2x8gb λινκ)

ssd μπορείς να πας εδώ με λίγα ευρώ παραπάνω αλλά πολλαπλάσια ταχύτητα

κουτί μπορεί να δει κι αυτό μιας και "αναπνέει" μπροστά 

Αυτά.

Έμεινες ευχαριστημένος από το "μηχανάκι" σου;

Πάρα πολύ φίλε μου. Σε ξανά ευχαριστώ. Όχι δεν έχει κάρτα τι να βάλει ως CPU? 

• Like 1
Δημοσ.

Δεν μπορείς να πάρεις f επεξεργαστή αν δεν έχεις κάρτα γραφικών.

Μια σύνθεση από e-shop εντός budget:33333.jpg.db678f4f2df6acf9d1413b24a447d023.jpg

μπορείς να βάλεις φτηνότερο κουτάκι, φτηνότερη μητρική και με τη διαφορά να χωρέσει 1tb ssd.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει καλύτερες μνήμες αυτή τη στιγμή DiaperCh@nger101 σε καλύτερη(παρόμοια) τιμή (τις έχω βάλει πιο πάνω). EGRANEROE όπως ήδη είπε και ο DiaperCh@nger101 η καλύτερη λύση είναι ο 10100 (χωρίς το f)

Επεξ/σία από nickol-us
  • Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, nickol-us είπε

Έχει καλύτερες μνήμες αυτή τη στιγμή DiaperCh@nger101 σε καλύτερη τιμή (τις έχω βάλει πιο πάνω). EGRANEROE όπως ήδη είπε και ο DiaperCh@nger101 η καλύτερη λύση είναι ο 10100 (χωρίς το f)

Ναι αλλά δεν το έχει στο eshop... 

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά ευχαριστώ για τη βοήθεια σάς. Πήγε ο αδερφός μου σήμερα να το κάνει παραγγελία και έχει τελείωσει ο επεξεργαστής και το κουτί... Εναλλακτικές? Το κουτί καλό και με φώτα. Επεξεργαστη εσείς ξερετε. Του είπαν επίσης ότι και ο ssd  αν υπάρχει ένα τεμάχιο... Μήπως να το αλλάζαμε και αυτό. 

Επεξ/σία από EGRANEROE
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, EGRANEROE είπε

Παιδιά ευχαριστώ για τη βοήθεια σάς. Πήγε ο αδερφός μου σήμερα να το κάνει παραγγελία και έχει τελείωσει ο επεξεργαστής και το κουτί... Εναλλακτικές? Το κουτί καλό και με φώτα. Επεξεργαστη εσείς ξερετε. Του είπαν επίσης ότι και ο ssd  αν υπάρχει ένα τεμάχιο... Μήπως να το αλλάζαμε και αυτό. 

Από τις άμεσα διαθέσιμες εναλλακτικές του e-shop μπορεί να πάει σε 10100f και μια gt710 και να ανέβει το συνολικό κόστος περίπου 30 ευρώ

ή να πάει σε 10400 και να ανέβει το συνολικό κόστος 65 ευρώ και οι δύο λύσεις δεν είναι ιδανικές αν έχει τη δυνατότητα χρηματικά ας πάει στον i5.

SSD να ζητήσει pci gen3 x4 όποιον έχουν διαθέσιμο, δεν παίζει και τόσο ρόλο.

Κουτί κανένα από τα δύο δεν υπάρχει?

• Like 1
Δημοσ.

Κουτί αντίστοιχο βρίσκεις μα επεξεργαστή δύσκολο. Αντίστοιχα δυνατός cpu και τιμή δεν υπάρχει. Αν δεν βιάζεται ας περιμένει. Συνήθως απο Δευτέρα αλλάζουν οι διαθεσιμότητες και μπορεί να έρθει. Δεν θα υπάρχουν οι μνήμες βέβαια σε προσφορά αλλά θα βρούμε κάτι αντίστοιχο να βάλουμε

Η λύση με την gt710 να είναι μόνο για έκτακτη ανάγκη (αν λήγει πχ το πιστωτικό). Σε διαφορετική περίπτωση τα ενσωματωμένα γραφικά του 10100 έχουν διπλάσια ισχύ

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, nickol-us είπε

Η λύση με την gt710 να είναι μόνο για έκτακτη ανάγκη (αν λήγει πχ το πιστωτικό). Σε διαφορετική περίπτωση τα ενσωματωμένα γραφικά του 10100 έχουν διπλάσια ισχύ

+1

• Like 1
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, DiaperCh@nger101 είπε

+1

Περιμένουμε λοιπόν.. . Το βλέπω μετά να ψάχνουμε και μητρική.... 😁Σε λύση AMD δεν παίζει σωστά? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, EGRANEROE είπε

Επαναφέρω το θέμα καθώς εγώ πήρα το σύστημα που ανέφερε ο nichol-us. Ο αδερφός μου θέλει πάνω κάτω τη ίδια σύνθεση για δουλειά γραφείου. Η διαφορά είναι πως κοιτάει eshop.GR καθώς έχει ένα πιστωτικό 400€.

Κοιταμε κατι τέτοιο με βάση τον κατσλογο του eshop. 

CASE SUPERCASE RA08A RAIDER SERIES

PSU COOLERMASTER MWE WHITE V2 500W 80 PLUS STANDARD 230V

CPU INTEL CORE I3-10100F 3.60GHZ LGA1200 - BOX

ΜΗΤΡΙΚΗ GIGABYTE B460M DS3H RETAIL

RAM G.SKILL F4-3000C16S-16GISB 16GB DDR4 3000MHZ AEGIS

SSD PATRIOT PBU480GS25SSDR BURST 480GB 2.5'' SATA 3

Όλα μαζί 432€.

Θα αλλάζατε κάτι.? Δεν θέλει να δώσει πάνω από 50€.

ο  ι3 10100  ειναι πολυ δυνατος, τρεχει τα παντα ανετα

Επεξ/σία από peiraiask

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...