Προς το περιεχόμενο

Freelancing και Ελλάδα..Έχει πέσει νέκρα?


ΜΑΝΩΛΗΣ1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά με υγεία.

Είχα τις τελευταίες μέρες μια ιδέα για κάτι έξτρα στο εισόδημα μου. Έχοντας ασχοληθεί στο παρελθόν με σύνταξη άρθρων τύπου Seo για ιστοσελίδες και eshops είπα να το κυνηγήσω. Παλαιότερα είχα λογαριασμό σε ενα ελληνικό site τέτοιου τυπου το οποίο έχει κατέβει πλέον και ψάχνοντας να βρω κατι παρόμοιο δεν βρήκα . Κατι παρόμοιο ως προς το να απευθύνεται αμιγώς σε ελληνικό κοινό , γιατί όλα αυτά τα ξενόφερτα δεν έχουν μεγάλη απήχηση στην Ελλάδα . Η μπορεί να μην κατάλαβα τον τρόπο που λειτουργούν και να μην μπόρεσα να ζυγίσω σωστά αυτά που προσφέρουν , με αυτά που θέλω να προσφέρω εγώ

Τεσπα, γνωρίζετε κάποια ιστοσελίδα η οποία να εχει ελληνικό κοινό (εστω και ξενόφερτη πχ freelancer.com) στην οποία να μπορώ να κάνω την δουλειά που θέλω? Η θα πρέπει να βάλω αγγελίες (εδω εχω βάλει) και να ενοχλήσω προσωπικά διάφορα ελληνικά eshops /ιστοσελίδες για να μπορέσω να προσφέρω αυτό που θέλω?

Επεξ/σία από ΜΑΝΩΛΗΣ1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γεια σου Μανώλη!

Να σου πω την αλήθεια σου έχω απάντηση στην ερώτηση σου. Υπάρχει μια πλατφόρμα καθαρά ελληνική με ελληνικό αποκλειστικά κοινό που προσομοιώνει αρκετά τη λειτουργία του fiverr.

Λέγεται koalla.gr και την έχω χρησιμοποιήσει κι εγώ για κάποιες εργασίες που χρειάστηκα. 

Έχει αρκετό κοινό ήδη από όσο βλέπω από υπηρεσίες που προσφέρονται, δεν πρέπει να είναι πολλά χρόνια στην αγορά αλλά φαίνεται αρκετά δυναμική μιας και τρώω πλέον συνεχώς διαφημίσεις της πλέον! 

Εγώ στηρίζω πάντως γιατί δεν μπορώ να δουλέψω άλλο με ινδούς και πάντα είναι δύσκολη η επικοινωνία αν δεν μιλάς την ίδια γλώσσα και δεν γνωρίζεις την αγορά.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε ευχαριστώ πολύ. Εγώ παλαιότερα έγραφα άρθρα για ένα φίλο που φτιάχνει σελίδες και είχα και λογαριασμό στο Microdeals όπου έγραφα σε τακτά χρονικά διαστήματα άρθρα seo για δίαφορες ιστοσελίδες. Εντάξει δεν ειχε συνέχεια δουλειά αλλά κάτι έβγαινε συχνά πυκνά.

 

Επεξ/σία από ΜΑΝΩΛΗΣ1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...