Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Έχει καποιος αποψη για το μαιευτικο τμημα του συγκεκριμένου νοσοκομείου?Γεννησε καποια γνωστη σας εκεί?πλεονεκτήματα - μειονεκτηματα? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμεις, την κορη μου. Μια χαρα ειναι και πιο ησυχα απο το Ελενα (που γεννηθηκε ο γιος μου). Δεν ειχε νοημα να διαλεξω μονοκλινα-δικλινα κτλ. Τοτε ειχε λιγους τοκετους. Νομιζω σε ενα αδειο εξακλινο ηταν η συζυγος και την δευτερη μερα φεραν αλλη μια.

Να υποθεσω δεν πας ξεκαρφωτα, ξερεις τον γιατρο, σωστα?

Επεξ/σία από Fotis_Greece
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Fotis_Greece είπε

Εμεις, την κορη μου. Μια χαρα ειναι και πιο ησυχα απο το Ελενα (που γεννηθηκε ο γιος μου). Δεν ειχε νοημα να διαλεξω μονοκλινα-δικλινα κτλ. Τοτε ειχε λιγους τοκετους. Νομιζω σε ενα αδειο εξακλινο ηταν η συζυγος και την δευτερη μερα φεραν αλλη μια.

Να υποθεσω δεν πας ξεκαρφωτα, ξερεις τον γιατρο, σωστα?

Δεν γνωριζω κανέναν. Εχω κλεισει ενα πρωινό ραντεβού στις 21.τότε θα παρω μια πρωτη άποψη. Πότε γεννησατε? Δε με ενδιαφερει τοσο απο αποψη αισθητικής δε ψαχνομαι για μεγαλεία , το μονο που με ενδιαφερει ειναι να ειναι καλοί άνθρωποι. Και αν μπορεις να μου συστήσεις και γιατρό (σε πμ φυσικα) θα μου ήταν μια ευχάριστη βοήθεια.

Και πώς απο το Ελενα βρεθηκατε στο Αγ. Ολγα? Το γιατρο τον γνωρισατε πρωτα στο ιατρείο του? 

Επεξ/σία από Dimi00
Δημοσ.

Οχι ειχα.παει συστημενος σε αυτον οταν ηταν στο Ελενα, μετα πλεον δούλευε στο αλλο.

Νομιζω εχει παρει συνταξη πλεον ο συγκεκριμένος.

Παντως καλα ειναι να σας παρακαλουθει συγκεκριμενος γιατρος και ας κοστισει κατι

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Fotis_Greece είπε

Οχι ειχα.παει συστημενος σε αυτον οταν ηταν στο Ελενα, μετα πλεον δούλευε στο αλλο.

Νομιζω εχει παρει συνταξη πλεον ο συγκεκριμένος.

Παντως καλα ειναι να σας παρακαλουθει συγκεκριμενος γιατρος και ας κοστισει κατι

Αυτό σκέφτομαι κι εγω,Ε, κάπως πρέπει να κάνω την αρχή , να τους γνωρίσω. θα δούμε, ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!!!! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...