Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλα κι εμενα με ρωτησε ο ταχυδρομος που τα βαζω ολα αυτα που παραγγελνω αλλα δεν εχω παραπονο οποτε εχω δεμα μου χτυπαει το κουδουνι ,μετα λυπης μου εμαθα οτι θα αλλαξει ποστο και με εχει φαει η αγωνια αν ειναι τοσο καλος ο καινουργιος...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, czarjuly είπε

Καλα κι εμενα με ρωτησε ο ταχυδρομος που τα βαζω ολα αυτα που παραγγελνω αλλα δεν εχω παραπονο οποτε εχω δεμα μου χτυπαει το κουδουνι ,μετα λυπης μου εμαθα οτι θα αλλαξει ποστο και με εχει φαει η αγωνια αν ειναι τοσο καλος ο καινουργιος...

Εμένα δεν είμαι καλή η ταχυδρόμος... Ελπίζω να την διώξουν 

• Sad 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Εμένα δεν είμαι καλή η ταχυδρόμος... Ελπίζω να την διώξουν 

Λυπαμαι που το ακουω αυτο ,εμενα με ξερει με το μικρο μου ονομα και μου χει τρομερη εμπιστοσυνη συχνα μου δινει δεματα για να παραδοσω και σε αλλους στην πολυκατοικια,ειναι να πεσεις σε καλο ανθρωπο και επαγγελματια

Δημοσ.
Μόλις τώρα, czarjuly είπε

Λυπαμαι που το ακουω αυτο ,εμενα με ξερει με το μικρο μου ονομα και μου χει τρομερη εμπιστοσυνη συχνα μου δινει δεματα για να παραδοσω και σε αλλους στην πολυκατοικια,ειναι να πεσεις σε καλο ανθρωπο και επαγγελματια

Ε ναι είναι στον άνθρωπο.

Εχω βάλει κάτω ταμπέλα... Το όνομα μου και γράφω... " κάνε αναπάντητη αν έχω κάτι και θα σε πάρω τηλέφωνο - δεν θα χρεωθείς!" 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Boubis1411 είπε

Ευρώπη γενικώς φίλε. 

//?😆

Ευρώπη γενικώς φίλε. 

//?😆

Ευρώπη γενικώς φίλε. 

//?😆

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Dantε είπε

Τι δε καταλαβαινεις?

//?😆

Τα πάντα, δεν κατάλαβα την σκέψη σου. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...