daxternator Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Καλησπέρα παιδιά γνωρίζει κανείς αν αpό Ali Express χρησιμοποιώντας μία από τις παραπάνω μεθόδους αποστολής αν θα έρθει το δέμα συστημένο ή θα το αφήσουν στο ταχυδρομικό κουτί ? Ευχαριστώ πολύ
nitrous79 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Σε ότι έχω παραγγείλει με αποστολή aliexpress standard shipping έχει έρθει συστημένο.
daxternator Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 5 ώρες πριν, nitrous79 είπε Σε ότι έχω παραγγείλει με αποστολή aliexpress standard shipping έχει έρθει συστημένο. Σε ευχαριστώ πολύ να φανταστώ δεν έχει τύχει να παραγγείλεις με epacket ?
nitrous79 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Καλημέρα, όχι δεν έχω παραγγείλει αλλά ότι στέλνουν με ( tracking available ) έρχεται συστημένο ελτα ή με κούριερ.
tornado Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 ΑΝ η αποστολη δινει track number θα το παρεις συστημενο, ειναι δικη σου επιλογη λαμβανοντας υποψη το κοστος.
daxternator Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Έγινε παιδια σας ευχαριστώ πολύ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα