akisgotas Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Καλησπέρα,έχω ένα θέμα.Εκανα αρχική αίτηση για το taxisnet με τον ΑΦΜ μου και μ έλεγε μέχρι τις 24/12/21 να έχω κάνει βοντεοκληση ή να πάω στην ΔΟΥ για να μ δώσουν τον κλειδαριθμο.Ομως δν το έκανα και δν μπορώ να κάνω αλλη αίτηση(ΑΡΧΙΚΗ ΕΓΓΡΑΦΗ) επειδή λέει ότι ο ΑΦΜ είναι ήδη εγγεγραμμένος-όταν πατάω επανεγγραφή μ λεει ότι πρέπει να κάνω αρχική εγγραφή. Θέλω να συνοληρωσω τα στοιχεία μόνο με (*) έτσι ώστε να προγραμματίσω μια βιντεοκληση με εκπροσωπο της ΑΑΔΕ.Μπορει κάποιος να με βοηθήσει σχετικά με το πως να κλείσω το ραντεβού ή έστω πως να αποδεσμευσω τον ΑΦΜ μ από το συστημα ????Ευχαριστώ!!!
Manolo7 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 επειδη εχω βρεθει σε λουπα, θελω να βγαλω κλειδαριθμο για ηλικιωμενο ατομο, αλλα δεν μπορω να του βγαλω το πιστοποιητικο εμβολιασμου(θελει κωδικους ταξις) ωστε να παει εφορια, αυτο με τη βιντεοκληση δουλευει?το χει κανει καποιος? θα βγαλουμε ακρη?
ModernAthenian Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Μπορεί άνετα να παρακαμφθεί το θέμα μη ύπαρξης τραπεζικού λογαριασμού για την έκδοση κλειδάριθμου online. Συμπληρώνετε μόνο τα πεδία με κόκκινο αστερίσκο. Σημαντικό: Δεν κάνετε αποδοχή τη ''Δήλωση-Γνωστοποίηση'' που είναι επίσης με πράσινους αστερίσκους. Στο τέλος της διαδικασίας θα βγει μήνυμα στην οθόνη (το σώζετε ως pdf και το εκτυπώνετε) οτι χρειάζεται να πάτε ΔΟΥ για να σας δώσουν κλειδάριθμο. Στη συνέχεια πάτε στο ΜΗΤΡΩΟ της ΔΟΥ που ανήκετε ΧΩΡΙΣ ραντεβού και σας εκδίδουν κλειδάριθμο.
Anxhelo Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Στις 6/6/2021 στις 1:42 ΜΜ, Alexmar26 είπε Σε περιπτωση που δεν εχει επιλυθει ακομη το θεμα, γινεται και χωρις iban. Μολις το εκανα, απλα πρεπει να μην βαλεις τικ στο κουτακι κατω που λεει να αποδεχθεις να χρησιμοποιηθει ο iban και να μην βαλεις τιποτα εκει που λεει iban. Ολοκληρωνεται η αιτηση μετα και στελνεται mail για να κλεισεις ραντεβου με βιντεοκληση που θα σου δωθει ο κλειδαριθμος. Otan pao na sindetho me tous kodikous taxis net tha mou xriasti o kleidari8mos?
ribo7 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Ίσως ρωτάω σε άσχετο μέρος αλλά για να περάσω ταυτότητα στο Wallet θέλει να συνδεθω με κάποιο φορέα. Στην αρχή υπέθεσα πως αν επιλέξω Γεν.Γραμμ.Πληροφ.Συστημ.Δημ.Διοικ. (ΓΓΠΣΔΔ) και συνδεθώ με κωδικους Taxisnet (που έχω κανονικά εδώ και χρόνια), θα έμπαινα. Αλλά λαμβάνω μήνυμα "Δεν έχετε εγγραφεί στο Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας (ΕΜΕπ)". Τι στο διάολο? Γιατί χρειάζεται και εκεί εγγραφή? Τόσα χρόνια που κάνω ηλεκτρονική δήλωση και δεν είχα θέμα με ταυτοποίηση κλπ. Γιατί τόσο καιρό δε το είχα πάρει γραμμή/χρειαστεί? Επίσης, αν δεν επιλέξω ΓΓΠΣΔΔ ως φορέα, γτ σου δίνει επιλογές σύνδεσης μέσω τραπεζών? Και καλά η Τράπεζα έχει τα στοιχεία σου για να σε ταυτοποιήσει? Δλδ τα έχει η τράπεζα και δε τα έχει το κράτος που τόσο καιρό κάνω δηλώσεις? Τεσπα, φαντάζομαι εγγραφή στο EMEπ δε το γλιτώνω και θα το κάνω να υπάρχει και αυτό. Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2022 από ribo7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα