Phoenix7 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, Θέλω να κάνω μια αγορά από το AMAZON Αμερικής, ενώ έχω φορτίσει την προπληρωμένη της Εθνικής που έχω, πάω να αλλάξω το ημερήσιο όριο της Κάρτας για αγορές από το εξωτερικό ώστε να μπορέσει να γίνει η αγορά και δεν το δέχεται με τίποτα. μου βγάζει μήνυμα "Η ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΛΟΓΩ STATUS ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ" κάνω κάτι λάθος; Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2021 από Phoenix7
kormos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 7 ώρες πριν, Phoenix7 είπε Καλησπέρα, Θέλω να κάνω μια αγορά από το AMAZON Αμερικής, ενώ έχω φορτίσει την προπληρωμένη της Εθνικής που έχω, πάω να αλλάξω το ημερήσιο όριο της Κάρτας για αγορές από το εξωτερικό ώστε να μπορέσει να γίνει η αγορά και δεν το δέχεται με τίποτα. μου βγάζει μήνυμα "Η ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΛΟΓΩ STATUS ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ" κάνω κάτι λάθος; Επικοινώνησε με την Εθνική να το δουν... 1
Phoenix7 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Απαντάω μόνος μου τελικά, κατόπιν τηλεφωνική επικοινωνίας για να αλλάξει το όριο συναλλαγών για τις αγορές στο εξωτερικό μέσω ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΗΣ κάρτας, πρέπει να πάει κάποιος στην τράπεζα για να το αιτηθεί.. Update 2: Στο κατάστημα με ενημέρωσαν δεν γίνεται να πραγματοποιηθεί αυτή η αλλαγή στο όριο της προπληρωμένης, είναι σταθερό το όριο Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2021 από Phoenix7
Προτεινόμενες αναρτήσεις