Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας , δεν γνωρίζω αν αυτό είναι το σωστό μερος να το γράψω αυτό , δεν γνωρίζω βέβαια , αν δεν ειναι το αρμόζων ας το κουνήσει κάποιος αρμόδιος.

Λοιπόν με λίγα λόγια , είμαι προγραμματιστής και μου αρέσει να κατασκευάζω και να ψαχουλευω το μαγικό κοσμος της τεχνολογίας εχω δημιουργήσει μια ηλεκτρονική εφημερίδα.

Έχοντας την τάση για εξελιξη ψάχνω άτομα που τους αρέσει να γράφουν και να ψαχουλεύουν για να ξεκινήσουμε αυτό το project μαζι.

Το site είναι ετοιμο στην ουσία , αναζητώ αρθρογράφους με όρεξη , οχι αφιλοκερδός , έτσι όπως έχω τουλάχιστον προσπαθήσει να το σχεδιάσω όλοι θα έχουν ίσα δικαιώματα στην πλατφόρμα και θα μπορούν να πλασαρουν διακρητικές διαφημήσεις στα άρθρα τους (αν πάει καλα έχω μιλήσει με μια σχετικά μεγάλη εταιρία στην Αγγλία (Ezoic λέγεται), μέσω της δικίας μου εταιρίας να εκμεταλεύεται μερικά κομμάτια στο site και να μας πληρώνει αναλόγως)

Σας ευχαριστώ πολυ που διαβάσατε τη φλυαρία μου και θα είμουν χαρούμενος με όσους έχουν αναλογο ενδιαφέρον να γνωριστούμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...