Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια ...σκεφτομαι να κανω την παρακατω αναβάθμιση προς το παρων και ποιο μετα να βαλω και εναν αλλο επεξεργαστη...απλα θα ήθελα να ρωτησω μπορω να εχω αυτη τη μητρικη με τον επεξεργαστη και τις ραμ που εχω τωρα μεχρι να τις αναβαθμισω???? και το αλλο που θελω να ρωτησω ειναι αν εχω 3 σκληρους και στον ενα εχω τα game οταν γινει το φορμαντ γίνεται να μην πυραχτει ο σκληρός με το στιμ και τα γκεημ???

uio.png

Δημοσ.

Ο επεξεργαστής που θα βάλεις είναι της υπογραφής; Αν ναι τότε δεν ταιριάζει τίποτα, ούτε ραμ, ούτε cpu.

Για τον σκληρό νομίζω οτι θα παίξει, απλά θα πρέπεις να ορίσεις την διαδρομή από το steam προς τον δίσκο με τα games. Έτσι έκανα όταν μετέφερε τα games σε νέο ssd (στο υπάρχων σύστημα). Δεν ξέρω αν ισχύει για τα saves, αν και νομίζω πως τα κρατάει cloud το steam. Περί steam ας απαντήσει και κάποιος άλλος.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, nickol-us είπε

Ο επεξεργαστής που θα βάλεις είναι της υπογραφής; Αν ναι τότε δεν ταιριάζει τίποτα, ούτε ραμ, ούτε cpu.

Για τον σκληρό νομίζω οτι θα παίξει, απλά θα πρέπεις να ορίσεις την διαδρομή από το steam προς τον δίσκο με τα games. Έτσι έκανα όταν μετέφερε τα games σε νέο ssd (στο υπάρχων σύστημα). Δεν ξέρω αν ισχύει για τα saves, αν και νομίζω πως τα κρατάει cloud το steam. Περί steam ας απαντήσει και κάποιος άλλος.

Ξέρεις κάποια μητρική που να παίρνει αυτά που έχω τώρα αλλά να σηκώνει και αναβάθμιση στο μέλλον ;;

Δημοσ.

Ξαναρωτάω, έχεις οτι λέει η υπογραφή σου;  Αν ναι δεν υπάρχει αυτό που ζητάς. Η Intel ανά 2 γενιές(νομίζω συνήθως) αλλάζει μητρικές (socket) οπότε τσου. Η μητρική που έβαλες btw είναι για AMD(καμία σχέση δηλαδή). Πας για ολική αναβάθμιση.

Τι είναι αυτό που ζητάς και δεν το παίρνεις;

Καλύτερα συγκέντρωσε χρήματα και πήγαινε μια και καλή σε νέο σύστημα.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, nickol-us είπε

Ξαναρωτάω, έχεις οτι λέει η υπογραφή σου;  Αν ναι δεν υπάρχει αυτό που ζητάς. Η Intel ανά 2 γενιές(νομίζω συνήθως) αλλάζει μητρικές (socket) οπότε τσου. Η μητρική που έβαλες btw είναι για AMD(καμία σχέση δηλαδή). Πας για ολική αναβάθμιση.

Τι είναι αυτό που ζητάς και δεν το παίρνεις;

Καλύτερα συγκέντρωσε χρήματα και πήγαινε μια και καλή σε νέο σύστημα.

το συστημα που εχω στη υπογραφη ειναι αυτο που εχω τωρα....τελικα σκεφτομαι να παρω μια μητρικη για intel που να σηκωνει τον ι7 και ram 16gb 2500hertz kai στο μελλον να παω σε κανενα i9....τι λες?

Δημοσ.

O επεξεργαστης που εχεις ειναι χρονολογιας 2013 intel 4ης γενιας με μητρικη Ζ87 socket 1150

Θελεις να αναβαθμισεις σε i7 ποιας γενιας και αργοτερα σε i9 ποιας γενιας;

Eιναι λιγακι πολυπλοκο.......ξεκαθαρισε ποιον ακριβως επεξεργαστη θελεις να βρουμε αντιστοιχη μητρικη/μνημες.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, JDROGAS είπε

O επεξεργαστης που εχεις ειναι χρονολογιας 2013 intel 4ης γενιας με μητρικη Ζ87 socket 1150

Θελεις να αναβαθμισεις σε i7 ποιας γενιας και αργοτερα σε i9 ποιας γενιας;

Eιναι λιγακι πολυπλοκο.......ξεκαθαρισε ποιον ακριβως επεξεργαστη θελεις να βρουμε αντιστοιχη μητρικη/μνημες.

τωρα εχω αυτο βλεπετε στη υπογραφη .i7 .....και θελω να παω στο μελλον σε i9 ......και τωρα να παρω μητρικη και ραμ 

Επεξ/σία από nikos_greece
Δημοσ.

Eαν θα παρεις τωρα μητρικη και μνημες για τον i9 δεν θα παιζει πια ο δικος σου επεξεργαστης.

Οποτε μας λες συγκεκριμενα επεξεργαστη για να βρουμε τις αντιστοιχες μνημες και μητρικη

Δες λιγακι εδω τα socket και αντιστοιχα τι επεξεργαστες υποστηριζουν

https://www.buildcomputers.net/intel-cpu-socket.html

• Sad 1
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, JDROGAS είπε

Eαν θα παρεις τωρα μητρικη και μνημες για τον i9 δεν θα παιζει πια ο δικος σου επεξεργαστης.

Οποτε μας λες συγκεκριμενα επεξεργαστη για να βρουμε τις αντιστοιχες μνημες και μητρικη

Δες λιγακι εδω τα socket και αντιστοιχα τι επεξεργαστες υποστηριζουν

https://www.buildcomputers.net/intel-cpu-socket.html

ok ευχαριστώ απλα ρωτησα γιατι ηθελα να τα παρω απο σιγα σιγα αλλα θα κανω υπομονή και θα γινει μια και καλη ολα μαζι

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...