Paulpaulpaul Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας. Θέλω να ρωτήσω οποιον γνωρίζει, όταν κάνουμε μια αρνητική κριτική στη Google στην επιχείρηση κάποιου αυτός που έχει την επιχείρηση τι προσωπικό δεδομένο δικό μας βλέπει και αν μπορεί να δει. πχ. Εμαιλ? Ip? Μοντέλο κινητού? Ή βλέπει μόνο την αξιολόγηση και αυτός όπως και όλοι οι υπόλοιποι χρήστες; επιπλέον, μπορεί η επιχείρηση να βρει τον χρήστη που έκανε αρνητική κριτική; να ξεκαθαρίσω ότι δεν αναφέρομαι σε αρνητική κριτική που είναι ενάντια στους κανονισμούς πολιτικής της Google. Σας ευχαριστώ. Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2021 από Paulpaulpaul
greekfragma Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Μόνο το όνομα χρήστη βλέπει και στο προφίλ του χρήστη τις υπόλοιπες κριτικές. Τίποτε άλλο. Αν βέβαια η κριτική σου περιλαμβάνει λόγους δυσφήμισης-ύβρεις μπορεί να κινηθεί νομικά και να ζητήσει τα στοιχεία σου από την google ώστε να τα κοινοποιήσει σε αυτόν (αν η google αποδεχθεί οτι η κριτική σου είναι κακόβουλη ή προβληματική).
Paulpaulpaul Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Δεν αναφέρομαι σε καμία περίπτωση σε αρνητική κριτική που είναι ενάντια με την πολιτική της Google. Σαφώς και δεν υπάρχουν ύβρεις. Η δυσφήμιση ωστόσο είναι κατι γενικό αφού η αρνητική κριτική από μόνη της αποτελεί ένα κριτήριο δυσφήμισης και αυτό είναι που θέλω παρακαλώ να μου εξηγήσετε. Σας ευχαριστώ!! Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2021 από Paulpaulpaul
greekfragma Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Η αρνητική κριτική ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ κριτήριο δυσφήμισης αν κάνει απλά αναφορά και παράθεση γεγονότων. Εφόσον δεν υπάρχουν ύβρεις ή απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί δεν υπάρχει πρόβλημα. Το να γράψεις οτι είχες το τάδε πρόβλημα και δε σε εξυπηρέτησαν ως όφειλαν είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΘΕΜΙΤΟ και χωρίς καμία επίπτωση.
Paulpaulpaul Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 εγώ ανέφερα για τιμές που μου πήρε παραπάνω στις υπηρεσίες ενώ στις υπηρεσίες στην ιστοσελίδα του έγραφε άλλα και μετά την αξιολόγηση μου αυτός άλλαξε και τις τιμές στις υπηρεσίες του για να φαίνεται η δική μου αξιολόγηση άστοχη . Εάν διαγράψω την αξιολόγηση υπάρχει περίπτωση η Google να δώσει στοιχεία σε αυτόν σε μια αξιολογηση που διαγράφηκε? Το λέω αυτό γιατί από το τρόπο που κινήθηκε κατάλαβα ότι είναι νούμερο.
greekfragma Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Αν έχεις κρατήσει αποδεικτικά τιμών πριν την αξιολόγηση ιντερνετικά είναι ένα + για σένα. Η Google επίσης κρατάει ιστορικό ιστοσελίδων βάση ημερομηνίας. Αν δεν αποθήκευσες τη σελίδα του με τις παλιές τιμές μπορείς να ανατρέξεις εδώ. https://archive.org/web/ Βάζεις το λινκ της σελίδας του και την ημερομηνία και σου εμφανίζει πως ήταν εκείνη την χρονική στιγμή. Να μην διαγράψεις τίποτα εφόσον δεν είναι προσβλητικό ή προβληματικό. Η Google για να δώσει στοιχεία πρέπει να υπάρχει νομικό ζήτημα και να ζητηθεί επίσημα για να κινηθούν διαδικασίες και να συμφωνήσει και η Google ότι όντως συντρέχουν λόγοι...όχι γιατί απλά αυτός θέλει να σε βρεί επειδή του χάλασες την εικόνα του μαγαζιού με την κριτική σου.
Paulpaulpaul Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Χίλια ευχαριστώ που με διαφώτισες. Χωρίς να θέλω να γίνομαι φορτική σε περίπτωση που διαγράψω την αξιολόγηση όμως πάλι μπορεί να ασχοληθεί η Google? Γιατί υπάρχει και ο gdpr στη μέση που θα κυνηγάω εγώ τη google μετά :p.
greekfragma Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Άσε την κριτική εκεί που είναι και χαλάρωσε. Αν πάλι δε σε πείθω τράβα μια βόλτα σε άλλες κριτικές να δεις τι τέρατα γράφονται και δε κουνιέται φύλλο. Ανησυχείς υπερβολικά. Ο κακός επαγγελματίας πρέπει να βγαίνει στη φόρα για να προστατευτεί ο επόμενος πελάτης. 2
Ukforthemoment Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Αφού φοβάστε τόσο πολύ γιατί ασχολείστε με κριτικές κλπ?
Paulpaulpaul Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Αυτοί που Φοβούνται είναι αυτοί που δεν δέχονται τις αρνητικές κριτικές και γι αυτό τις διαστρεβλώνουν .
vagstef Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Είναι απλό, αν όλοι φοβόντουσαν να γράψουν τις εμπειρίες τους σαν πελάτες, τότε ο πελάτης δεν θα είχε ιδέα για την επιχέιρηση. Οπότε άστο εκεί που είναι...
hercoulis Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Αν σε απείλησε, γιατί έχουμε δει και τέτοια, όλα στρέφονται με το μέρος σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα