Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας, το σύστημα του αδερφού μου λειτουργούσε με μηχανικό δίσκο και τον είχε σκάσει. Έτσι εγώ του πρότεινα να κάνει αναβάθμιση με nvme συγκεκριμένα KINGSTON SA2000M8. To πρόβλημα είναι όταν πήγα να τον τοποθετήσω στην μητρική αλλά έλειπε η βάση με την βίδα στην θύρα της μητρικής. Εντωμεταξύ ο αδερφός μου είχε πετάξει το κουτί της μητρικής και δεν βρίσκει τις έξτρα βίδες. Πήρα τηλέφωνο 2 καταστήματα και μου είπαν οτι δεν διαθέτουν την συγκεκριμένη βίδα και μου πρότειναν προέκταση σαν και αυτήν . Ο προβληματισμός μου είναι πρώτον εάν θα μου δημιουργήσει πρόβλημα η προέκταση  διοτι θα έχω το λειτουργικό εγκατεστημένο και δεύτερο πόσο πολυ bottleneck θα φαω. Γενικά δεν έχω καλές εμπειρίες με προεκτάσεις. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Επεξ/σία από poseidon98
Δημοσ.

Ξέχασα να αναφέρω ότι έβαλα την βάση της m2 απο την δικιά μου μητρικής (ειναι στην υπογραφή) και δεν βίδωνε στην μητρική Asus - PRIME B250-PRO

4 λεπτά πριν, JDROGAS είπε

https://www.skroutz.gr/s/19610675/DeLock-Mounting-Kit-31-pieces-M-2-SSD-Module.html

Νομιζω κατι τετοιο χρειαζεσαι.

Αυτά θα κάνουν πιστεύετε ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δώσε το μοντέλο της μητρικής του αδερφού σου να έχουμε μια καλύτερη εικόνα...

στην δική μου μητρική δεν έχει κάτι ιδιαίτερο αυτό το βιδάκι, ίσα που κρατάει κάτω και γειώνει τον m2

Επεξ/σία από nickol-us
Δημοσ.

Δε βλέπω να είχε κάποια ψύκτρα η βάση για τον m2 ούτε κάποιο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό. Ένα απλό βιδάκι νομίζω θα έκανε δουλειά αρκεί να έχει το σωστό σπείρωμα, μήκος και κεφάλι-ροδέλα ικανή να κρατήσει κάτω - γειώσει τον σκληρό. Αν δεν γνωρίζεις και φοβάσαι μην επιχειρήσεις κάτι, ειδικά με ρεύματα συνδεδεμένα...

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, nickol-us είπε

Δε βλέπω να είχε κάποια ψύκτρα η βάση για τον m2 ούτε κάποιο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό. Ένα απλό βιδάκι νομίζω θα έκανε δουλειά αρκεί να έχει το σωστό σπείρωμα, μήκος και κεφάλι-ροδέλα ικανή να κρατήσει κάτω - γειώσει τον σκληρό. Αν δεν γνωρίζεις και φοβάσαι μην επιχειρήσεις κάτι, ειδικά με ρεύματα συνδεδεμένα...

Οι αποστάτες δεν είναι συμβατοί με την μητρική

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

613ogFTLyDL._AC_SL1500_.jpeg

Λεει οτι εαν η μητρικη σου ειναι "special" και εχεις διαφορα υψους την φτιαχνεις με τις ροδελες.

Εαν δεις τα σχετικα pdf το κιτακι της delock που βρισκεις Ελλαδα εχει τους ιδιους αποστατες με αυτο της asus.

Δυο μεγεθη 2.5mm & 4.5mm

Οποτε παρτο αφοβα.

Επεξ/σία από JDROGAS
  • Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...