peggyp Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 καλησπέρα μπηκα στο shein Και επαθα ενα μικρο σοκ! φοβερα πραγματα και πρωτότυπα που δν τα βρισκεις ευκολα! το θεμα ειναι ,απο ποιοτητα τι παιζει!?και επισης απο οτι βλεπω αργουν τα δεματα απο εκει οντως τοσο πολυ?! γενικα αξιζει?! ψηνομαι ασχημα! 😃
panaras23 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Η αλήθεια είναι πως έχει πολύ ενδιαφέροντα πράγματα και μπήκα στον πειρασμό να πάρω κι εγώ μερικά. Ψάξε στο reddit, έχει πολλές κριτικές που είναι ακριβώς 50-50, δηλαδή ή κομπλέ ή σκατά , απότι κατάλαβα παίζεις τζόκερ στην ποιότητα Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2021 από panaras23 1
Joanna000 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Πηρα 2 κασκολ και ειναι φοβερα και σε χρωμα και σε ποιότητα ειδικα το ενα. Τωρα κατι αλλα φουστα και κολαν ετσι κι ετσι ποιότητα. Κανεις το κομματι σου. Πηρα και ενα πανωφορι μέχρι μικρη περιφερεια μπουκλε πολυ καλο αλλα το πηρα σε μεγαλο νουμερο γτ το φοβηθηκα δεν θα μ κανει το Μ. Ακομη, μια ζωνη και αυτη πολυ καλη. Μετρια ποιοτητα να κανεις το κομματι σου μέχρι εκει και οτι ειναι οικονομικα 😊 Εκανα τη παραγγελεια 13 Δεκ. Κ εκανε 1 μηνα και 20 μερες να ερθει ενω εχω διαβασει απο αλλες κοπελες οτι κανει κανα 20ημερο σε φυαιολογικες καταστάσεις. Στο τελος αφου παραλαβεις μπορείς να κανεις αξιολογιση και μαζευεις ποντους κ απο εκει. Επίσης σου κανουν και καποιες εκπτωσεις με κουπόνια απο την εφαρμογη αναλογα τι ποσο ια φτασετε. Προσοχή ομως στις διαστασεις και τις μετρήσεις σας. Προσωπικά επειδη ειμαι γνωστης με τη μοδα και ολα αυτα, τα πηρα σχεδον ολα ενα νουμερο πανω. Αναλογα ομως και το τι υφασμα ειναι.
peggyp Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Στις 8/2/2021 στις 12:23 ΠΜ, Joanna000 είπε Πηρα 2 κασκολ και ειναι φοβερα και σε χρωμα και σε ποιότητα ειδικα το ενα. Τωρα κατι αλλα φουστα και κολαν ετσι κι ετσι ποιότητα. Κανεις το κομματι σου. Πηρα και ενα πανωφορι μέχρι μικρη περιφερεια μπουκλε πολυ καλο αλλα το πηρα σε μεγαλο νουμερο γτ το φοβηθηκα δεν θα μ κανει το Μ. Ακομη, μια ζωνη και αυτη πολυ καλη. Μετρια ποιοτητα να κανεις το κομματι σου μέχρι εκει και οτι ειναι οικονομικα 😊 Εκανα τη παραγγελεια 13 Δεκ. Κ εκανε 1 μηνα και 20 μερες να ερθει ενω εχω διαβασει απο αλλες κοπελες οτι κανει κανα 20ημερο σε φυαιολογικες καταστάσεις. Στο τελος αφου παραλαβεις μπορείς να κανεις αξιολογιση και μαζευεις ποντους κ απο εκει. Επίσης σου κανουν και καποιες εκπτωσεις με κουπόνια απο την εφαρμογη αναλογα τι ποσο ια φτασετε. Προσοχή ομως στις διαστασεις και τις μετρήσεις σας. Προσωπικά επειδη ειμαι γνωστης με τη μοδα και ολα αυτα, τα πηρα σχεδον ολα ενα νουμερο πανω. Αναλογα ομως και το τι υφασμα ειναι. καταλαβα ψιλοαξιζει σε μερικα σε αλλα οχι .τεσπα το εψαξα παραπανω και κατεληξα πως καλυτερα το asos! 1
gianniz_k Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 6 μήνες νομίζω είναι ένα καλό χρονικό περιθώριο για να σκεφτείς αν αξίζει να παραγγείλεις από ένα site
gianniz_k Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 21 λεπτά πριν, SimonHoward είπε I suggest you can try Voghion Online Shopping, I like them better. Last time a bought my shoes with 90%OFF discount, OMG ! They always have lots of great deals, there's the link:https://vgn.page.link/social4 Κλείστε τον κύριο.
imr Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 8 ώρες πριν, peggyp είπε καταλαβα ψιλοαξιζει σε μερικα σε αλλα οχι .τεσπα το εψαξα παραπανω και κατεληξα πως καλυτερα το asos! Μια χαρα ειναι το shein ειδικα, για την τιμη τους. Ασος ειναι πολυ πιο ακριβα, και θα ελεγα οτι δεν εχουν τοσο μεγαλη διαφορα στην ποιοτητα, Δοκιμασε μ Δοκιμασε μερικα πραγματα, και θα δεις, ετσι και αλλιως ειναι πολυ φτηνα.. Παντως για παραγγελιες απο κινα τα δεματα ηρθαν σχετικα γρηγορα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα