savvaszimp Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Πως μπορώ να καταργήσω μια καρτα απο λογαριασμό χωρις να εχω πρόσβαση σε αυτόν>?? Για να μπορέσω να χρησιμοποιήσω την καρτα σε αλλων λογαριασμόμ Μόλις τώρα, savvaszimp είπε PAYPAL PAYPAL SOS Πως μπορώ να καταργήσω μια καρτα απο λογαριασμό χωρις να εχω πρόσβαση σε αυτόν>?? Για να μπορέσω να χρησιμοποιήσω την καρτα σε αλλων λογαριασμόμ
Ukforthemoment Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 7 λεπτά πριν, savvaszimp είπε Πως μπορώ να καταργήσω μια καρτα απο λογαριασμό χωρις να εχω πρόσβαση σε αυτόν>?? Για να μπορέσω να χρησιμοποιήσω την καρτα σε αλλων λογαριασμόμ Εχεις την κάρτα σε ένα λογαριασμό paypal που δεν έχεις πλέον πρόσβαση και θες να την βάλεις σε αλλον; Δοκίμασες να την προσθέσεις στον άλλον και δεν σε αφήνει;
savvaszimp Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Ναι λεει πως χρησιμοποιείτε ειδη
kormos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 25 λεπτά πριν, savvaszimp είπε Πως μπορώ να καταργήσω μια καρτα απο λογαριασμό χωρις να εχω πρόσβαση σε αυτόν>?? Για να μπορέσω να χρησιμοποιήσω την καρτα σε αλλων λογαριασμόμ Πως τα έχεις μπλέξει έτσι? Δώσε παραπάνω πληροφορίες αν θες του τι έχεις κάνει μήπως λύση γιατί σε βλέπω να "μένεις έξω" και από τον 2ο λογαριασμό...
savvaszimp Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 εκανα λογαριασμο paypal εβαλα email...κινιτο..και καρτα και εκανα ενα γραμμα λαθος στο εμαιλ και πηγα να κανω και αλλο λογαριασμο να βαλω σωστο εμαιλ\ετσι και εγινε απλα δεν μ δεχεται την καρτα γιατι ειναι στο πρωτο προφιλ
lostinmyworld Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Αν συνδεθείς με το λάθος email (το θεωρεί username στο login) δεν μπορείς να μπεις και να αποσυνδέσεις την κάρτα σου;; Επίσης αν συνδεθείς μπορείς και να αλλάξεις το email στο σωστό από εκείνο τον λογαριασμό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα