guess Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Καλησπέρα, διατηρώ λογαριασμό παλιο hotmail μετέπειτα outlook.com και δεν είχα όριο αποθήκευσης όπως με είχαν ενημερώσει από την Microsoft όταν είχα ρωτήσει κατά την μετάβαση. Στα Settings εμφανιζόταν 50 gb αλλά με είχαν διαβεβαιώσει ότι αυτό θα άλλαζε ανάλογα με τις ανάγκες (θα μεγάλωνε αν χρειαζόταν). Ξαφνικά το Σάββατο μου παρουσίασε μήνυμα ότι έχω φτάσει το 200% (από την μια μέρα στην άλλη) και ότι μπορεί να μην μπορώ να στείλω ούτε να λάβω. Εντωμεταξύ από το Σάββατο που το πρωτοεμφάνισε στέλνω και λαμβάνω κανονικά. Και όλα αυτά χωρίς καμία προειδοποίηση. Κοιτάζοντας στα Settings έχει αλλάξει το όριο από 50 gb σε 15 gb και έτσι δικαιολογείται το 200%. Παράλληλα να αναφέρω ότι το μήνυμα που βγάζει είναι ανορθόγραφο «your mailox is full. You can no longer send or recieve messages” Βρίσκομαι σε απόγνωση, δεν βρίσκω κανένα να συμβουλευτώ και το κακό είναι ότι δεν μπορώ να μειώσω με τίποτα το περιεχόμενο μου. Οποιαδήποτε συμβουλή θα ήταν χρήσιμη. Σας ευχαριστώ
apostolos22 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 14 ώρες πριν, guess είπε Καλησπέρα, διατηρώ λογαριασμό παλιο hotmail μετέπειτα outlook.com και δεν είχα όριο αποθήκευσης όπως με είχαν ενημερώσει από την Microsoft όταν είχα ρωτήσει κατά την μετάβαση. Στα Settings εμφανιζόταν 50 gb αλλά με είχαν διαβεβαιώσει ότι αυτό θα άλλαζε ανάλογα με τις ανάγκες (θα μεγάλωνε αν χρειαζόταν). Ξαφνικά το Σάββατο μου παρουσίασε μήνυμα ότι έχω φτάσει το 200% (από την μια μέρα στην άλλη) και ότι μπορεί να μην μπορώ να στείλω ούτε να λάβω. Εντωμεταξύ από το Σάββατο που το πρωτοεμφάνισε στέλνω και λαμβάνω κανονικά. Και όλα αυτά χωρίς καμία προειδοποίηση. Κοιτάζοντας στα Settings έχει αλλάξει το όριο από 50 gb σε 15 gb και έτσι δικαιολογείται το 200%. Παράλληλα να αναφέρω ότι το μήνυμα που βγάζει είναι ανορθόγραφο «your mailox is full. You can no longer send or recieve messages” Βρίσκομαι σε απόγνωση, δεν βρίσκω κανένα να συμβουλευτώ και το κακό είναι ότι δεν μπορώ να μειώσω με τίποτα το περιεχόμενο μου. Οποιαδήποτε συμβουλή θα ήταν χρήσιμη. Σας ευχαριστώ Στο hotmail πλήρωνες κάποια συνδρομή; Βλέποντας τον δικό μου λογαριασμό, καταλαβαίνω ότι δίνει 15 δωρεάν και και τα 50 πρέπει να πληρώσεις. Αν πληρώνεις τότε μίλα μαζί τους. Σε διαφορετική περίπτωση βάλε κάποια εφαρμογή στον υπολογιστή σου αν δεν έχεις ήδη (πχ Thunderbird) και κατέβασε τα email σου τοπικά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα