Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας, Είμαι συνδρομητής στο online.novasports.gr και θελω να σας ρωτήσω αν και κανένας απο εσάς που είναι συνδρομητής παρατηρεί ότι η εν λόγω υπηρεσία είναι χειρότερη απο παράνομο stream στο sportlemon. Για να εξηγήσω, καταρχάς για να παρακολουθήσει κάποιος πρέπει να κατεβάσει μια εφαρμογή η οποία δουλεύει μόνο σε desktop και οχι σε android. Μια κακογραμμενη εφαρμογή που για να λειτουργήσει είναι σαν να πιάνεις το κίνο. Εφόσον λοιπόν λειτουργήσει η εφαρμογή, υπάρχει τεράστια καθυστέρηση 40 - 60 δευτερολέπτων απο την πραγματικότητα, που το κάνει απλά τραγικό για μια premium υπηρεσία. Αν πας να επιλέξεις bitrate 1080p απλα ξεχασέ το, παιζει μεν αλλα με διακοπες και φουλ αναξιοπιστα. Με το ζόρι 720p. Η γραμμή μου ειναι 230mbps. Εχω δοκιμασει και σε gbps, τα ιδια. Για να μην μιλησω για το πόσο σπαστή ειναι η κίνηση της εικόνας. Στο cosmote tv μεσω net, απλα η κινηση ειναι smooth. Μια υπηρεσία IPTV ειναι χρονια μπροστά σε σχεση με τους νομιμους. Αντι λοιπον να κοιτάξουν στη nova να φτίαξουν την υπερεσια τους οπως ο ΟΤΕ με την αριστη υπηρεσια τους, κανουν τους κινεζους οταν υπαρχουν παραπονα. Θεμα υπολογιστη επισης δεν παιζει, αφου εχει δοκιμαστει σε τουλαχιστον 4 διαφορετικα μηχανηματα, απο windows 7 εως 10. Eχει κανείς κάποια αντίστοιχη εμπειρία? Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2021 από Επισκέπτης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα