therock Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Απο προχθες ξυπνησα μεσα στον υπνο και ενιωσα ενα τσιμπημα στον ωμο περιεργο. Δεν ηταν μυικος πονος να πω οτι κοιμηθηκα πανω στο χερι μου να το ξαφνιασω, ειναι νευροπονος. Χθες γενικοτερα δε πιεστηκα καθολου. Βγηκα λιγο για τα βασικα ψωνια και απο μεσημερι σπιτι κουκουλωμενος με θερμανση. Το βραδυ στον υπνο ακομα χειροτερα, ξυπνησα 10 φορες. Με το που γυρναγα απο τα αριστερα (αριστερο χερι) αφορητος πονος στο νευρο. Εν τελει βρηκα μια σταση που δε το ενοχλουσε και καταφερα διαλλειματικα να κοιμηθω. Τωρα τι να ειναι αυτο. Να χει μπουρδουκλωθει κανα νευρο μες στον ωμο απο την υγρασια και να μου κανει κομπο. Περα απο την κλασσικη ψυξη στον αυχενα του καλοκαιριου απο τα αιρ κοντισιον που παθαινουν ολοι, ειχα παθει καποτε και στην πλατη απου γυρισα ιδρωμενος μες στο κρυο παλια. Αυτο νιωθει σα τετοιος πονος, αλλα στον ωμο. Πανω ψηλα εκει που κανει το σφαιροειδες σχημα καθως ξεκιναει το ακρο του χεριου. Αν δε περασει μεχρι αυριο τι μπορω να κανω? Εχω μια θερμαντικη κρεμα ευκαλυπτου, να την αλοιψω η παιζει να γινει χειροτερα. Αν υπαρχει κατι αλλο που μπορω να παρω απο φαρμακειο ας το πει καποιος τωρα που ειμαι εξω ρε παιδια
alx301 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 ασκήσε καθόλου; Πχ βαρη η κάποια αλλη σωματική άσκηση; δώστου καμια εβδομάδα και αν δεν καλυτερέψει, καλύτερα πηγαινε σε εναν γιατρό σε φτιάξει! Μάλλον στραβο κοιμηθηκες χωρις να το καταλάβεις περαστικά! 1
therock Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Οχι αυτη τη περιοδο δεν εχω κανει τιποτα επιπονο. απλα γνωστος μου ειπε και το ενδεχομενο τενοντιτιδας που εκει θες αντιφλεγμονωδες και ετσι και βαλεις θερμαντικη τερματισες. Στον ξυπνιο εχεις ελεγχο του τι κανεις, το θεμα ειναι τα βραδυα τωρα ετσι και κοιμαμαι ετσι για μια βδομαδα θα διαλυσω. Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2021 από therock
fredd0 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 δοκιμασε μια αντιφλεγμονωδη κρεμα, οχι θερμαντικη (ευκαλυπτου κλπ). Naprosyn, voltaren κοκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις