karthan Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Γειά σας. Εδώ και μερικές εβδομάδες αντιμετωπίζω μία καθυστέρηση 30 - 45 sec κατά την αποστολή SMS. Το τηλέφωνο είναι το Huawei Y6s. Εχω απενεργοποιήσει τις λειτουργίες συζήτησης χωρίς βελτίωση. Εβαλα την SIM σε άλλο τηλέφωνο και λειτουργεί κανονικά χωρίς καμία καθυστέρηση. Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Θέλω να αποφύγω να κάνω επαναφορά στις αρχικές ρυθμίσεις για 2 λόγους: α) Δεν είμαι σίγουρος ότι θα λυθεί το πρόβλημα. β) Είχα παιδευτεί αρκετά για να κάνω όλες τις ρυθμίσεις και να το φέρω στα μέτρα μου. Ευχαριστώ
jim_p Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Δοκιμασε για αρχη μια αλλη εφαρμογη που να στελνει sms, πχ το qksms https://play.google.com/store/apps/details?id=com.moez.QKSMS
karthan Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Ευχαριστώ για την απάντηση. Εχω ήδη δοκιμάσει με το Textra Sms χωρίς αποτέλεσμα.
Eddy_Gordo Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Δοκίμασε από τα μηνύματα 3 τελείες η ρυθμίσεις (δεν ξέρω πως μπορεί να είναι στη συσκευή σου) και απενεργοποιησε το Ριτς Κομιουνικέισον
karthan Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Ευχαριστώ για την απάντηση. Πατώντας τις 3 τελείες οι επιλογές είναι οι εξής: 1 Messages για το ιστό 2 Ενεργοποίηση σκούρου θέματος 3 Αρχειοθετημένα 4 Ανεπιθύμητες και αποκλεισμένες 5 Ρυθμίσεις 6 Βοήθεια και σχόλια Στις Ρυθμίσεις έχει 1 Γενικά 2 Σιμ1 3 Σιμ2 Πουθενά δεν υπάρχει η επιλογή Rich Communication. Η καθυστέρηση δε είναι ακριβώς 30 δευτερόλεπτα.
AntiCambeR Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, karthan είπε Ευχαριστώ για την απάντηση. Πατώντας τις 3 τελείες οι επιλογές είναι οι εξής: 1 Messages για το ιστό 2 Ενεργοποίηση σκούρου θέματος 3 Αρχειοθετημένα 4 Ανεπιθύμητες και αποκλεισμένες 5 Ρυθμίσεις 6 Βοήθεια και σχόλια Στις Ρυθμίσεις έχει 1 Γενικά 2 Σιμ1 3 Σιμ2 Πουθενά δεν υπάρχει η επιλογή Rich Communication. Η καθυστέρηση δε είναι ακριβώς 30 δευτερόλεπτα. Η ρύθμιση λειτουργίες συζήτησης, είναι η ίδια με την λειτουργία reach communications αν δεν κάνω λάθος. Εμένα λειτουργεί μια χαρά το messages της Google, αλλά πρόσφατα έκανε κάτι κουλό, μου έστειλαν sms κατά τις 13:00 και μου ήρθε κατά τις 20:00.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα