Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα... Ψάχνω για αγορά ενός tv box... βρήκα ένα στο εν λόγω site... Ψάχνω για επικοινωνία ή διεύθυνση ή κάποιο στοιχείο... αλλά τίποτα... Γράφει κάποιο κινητό επικοινωνίας με κρυμμένα τα τελευταία νούμερα...xxx!!!! (Πολλά Χ) έχει κάποιος κάποια εμπειρία? Μάλλον για απάτη μου κάνει...

Δημοσ.

Είναι site αγγελιών. Ο οποιοσδήποτε μπορεί να ανεβάσει αγγελία, με ό,τι συνεπάγεται αυτό από άποψη αξιοπιστίας.

Δημοσ.

Το κινητό το γράφει με ΧΧΧ από την σελίδα διοτι ο χρήστης είναι μεν πιστοποιημενος μέσω τηλεφώνου αλλά δεν θέλει να φαίνεται δημόσια. Έχω ανεβάσει κάποιες αγγελίες εκει. Στείλε μήνυμα μέσω της σελίδας στο άτομο που έχει βάλει την αγγελία. Η συγκεκριμένη σελίδα σου δίνει την δυνατότητα να μην βάζεις υποχρεωτικά τηλέφωνο δημόσια ή μπορείς μόνο email όποτε εμένα με βολεύει γιατί δεν θέλω να χτυπάει το τηλέφωνο κάθε λιγο. Τώρα απάτες μπορούν να γίνουν με όλες τις σελίδες όπως βλέπεις. Στο vendora μπορεί κάποιος να γίνει πιστοποιημενος χρήστης μέσω τηλεφώνου ή κάρτας, δες αν υπάρχει τέτοια επιλογή, η περιοχή του χρήστη φαίνεται γενικά εκεί που μένει, τα υπόλοιπα μέσω επικοινωνίας στην σελίδα.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, panagiotisky είπε

Καλησπέρα... Ψάχνω για αγορά ενός tv box... βρήκα ένα στο εν λόγω site... Ψάχνω για επικοινωνία ή διεύθυνση ή κάποιο στοιχείο... αλλά τίποτα... Γράφει κάποιο κινητό επικοινωνίας με κρυμμένα τα τελευταία νούμερα...xxx!!!! (Πολλά Χ) έχει κάποιος κάποια εμπειρία? Μάλλον για απάτη μου κάνει...

Δηλαδή για να καταλάβω, μπήκες στο vendora και δεν κατάλαβες ότι είναι site αγγελιών και νόμιζες ότι είναι eshop?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, AcolyteOfPain είπε

Δηλαδή για να καταλάβω, μπήκες στο vendora και δεν κατάλαβες ότι είναι site αγγελιών και νόμιζες ότι είναι eshop?

Oh yeah!!! Yes indeed....κι'ομως.... 😁😁😁 Γίνονται και αυτά....!!!! Κάπου κάπου!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...