Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια.αποφασισα μετα απο προβληματα να φυγω απο vdsl wind και να παω cosmote vdsl.μου ερχεται ενα μηνυμα οτι τη πεμπτη 4 φεβρουαριου θα ερθει ο τεχνικος για την αλλαγη κ ολα καλα.χθες ομως ξαφνικα μενω χωρις ιντερνετ κ τηλεφωνο κ μου λενε οτι επειδη αλλαξατε παροχο δε μπορουμε να κανουμε ελεγχο στη γραμμη σας οποτε εγω εμεινα χωρις τιποτα μεχρι τις 4 φλεβαρη.παιρνω στη κοσμοτε κ μου λεει οτι ακομα δεν εχει γινει μεταφορα της γραμμης οποτε μεχρι εκεινη την ημερα ειναι υπευθυνος ο παροχος που εχω ηδη.εν τω μεταξυ κανονικα πρεπει να εχω ιντερνετ μεχρι την αλλαγη.ποιος φταιει τελικα;ευχαριστω εκ των προτερων κ συγνωμη για το κατεβατο

Δημοσ.
1 ώρα πριν, xeli είπε

καλησπερα παιδια.αποφασισα μετα απο προβληματα να φυγω απο vdsl wind και να παω cosmote vdsl.μου ερχεται ενα μηνυμα οτι τη πεμπτη 4 φεβρουαριου θα ερθει ο τεχνικος για την αλλαγη κ ολα καλα.χθες ομως ξαφνικα μενω χωρις ιντερνετ κ τηλεφωνο κ μου λενε οτι επειδη αλλαξατε παροχο δε μπορουμε να κανουμε ελεγχο στη γραμμη σας οποτε εγω εμεινα χωρις τιποτα μεχρι τις 4 φλεβαρη.παιρνω στη κοσμοτε κ μου λεει οτι ακομα δεν εχει γινει μεταφορα της γραμμης οποτε μεχρι εκεινη την ημερα ειναι υπευθυνος ο παροχος που εχω ηδη.εν τω μεταξυ κανονικα πρεπει να εχω ιντερνετ μεχρι την αλλαγη.ποιος φταιει τελικα;ευχαριστω εκ των προτερων κ συγνωμη για το κατεβατο

Μέχρι να μεταφερθείς στον νέο πάροχο είναι υπεύθυνος ο παλιός. Το έχω ξανά ακούσει από 2-3 γνωστούς Αυτό για τη wind. Δεν ξέρω τι φάση.

Δημοσ.

το κανουν επιτηδες κ δουλευω απο το σπιτι γι αυτο με καιει κ ντροπη τους να κανουν τετοια αλλα οταν θα θελουν τα λεφτα γι αυτο το διαστημα θα φανε ενα μπλοκ ωραιοτατο.ευχαριστω πολυ για τη πληροφορια

Δημοσ.

και εγω τέτοια συμπεριφορά είχα απο τη Wind, μόνο με έγγραφα προς ΕΕΤΤ έβγαλα μία άκρη, αλλά πήρε χρόνο..

Δημοσ.

καταλαβα.δε προκειται βεβαια να μπω στη διαδικασια να στειλω στον εεττ παρα μονο οταν το τραβηξουν κ απαιτουν χρηματα για υπηρεσιες που δεν παρειχαν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...