Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα λοιπον που λετε προσθεσα καποια λεφτα σε skrill και neteller για καποιες αγορες σε site που τελικα δεν μπορουν να γινουν και δεν μπορω να κανω αναληψη τα χρηματα πισω στον λογαριασμο γιατι δεν με συμφερει απο τα fees που θα κρατησει οταν παω να πληρωσω στα site Λεει οτι δεν εχω  υπολοιπο στον λογαριασμο ενω εχω ηδη απιστευτο :P 

ξερεις κανεις που μπορω να αγορασω εστω τιποτα η να υπαρχει καπιος που να τα θελει τα χρηματα και να μου δωσει το αναλογο ποσο 30 ευρω ειναι εγω θελω 25 

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Λοιπον φιλε μου εχω το ιδιο προβλημα με neteller ακριβως το ιδιο εκανα εγγραφη εκανα ταυτοποιηση τα παντα ολα ομως και εχω μεσα 20 ευρω οταν παω να κανω αγορα σε καζινο συγκερκριμενα ενω το επιτρεπει μου λεει δεν εχω λεφτα εσπασα ενα λαπτοπ και δεν εχω βγαλει ακρη και δεν περισευουν τα λεφτα για να γινεται τςετοια μαλακια και οι αισχροι το δευτερο κακο που εχουν ειναι οτι δεν εχουν ελληνες αντιπρωσοπια και μετα απο αυτο δεν εχουν καν ελληνικη γραμμη ουτε καν live chat ενημερωσε με εαν εχει βρει κατι σε παρακαλω!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...