nikos121 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Λογω καποιων συνδιαστικων πακετων, προσφορων και αλλων λογων που δεν χρειαζεται να εμβαθυνουμε περισσοτερο με βολευει χρηματικα στο σπιτι των γονιων μου απο adsl να βαλω 50αρα χωρις να ειναι και τοσο απαραιτητη. Απλα μου ερχεται ιδια η τιμη του vdsl50 με adsl24 που εχει τωρα (και η οποια σερνεται στα 9Mbps.) Σε 2 χρονια ομως που θα ληξει ξανα το συμβολαιo και θα πρεπει να τα επαναδιαπραγματευτουμε παλι ολα, το πιο πιθανο ειναι να γυρισω σε adsl24 μιας και η προσφορα δεν θα ειναι η ιδια. Εχει τυχει σε κανεναν να υποβαθμισει απο επιλογη του απο vdsl/50/100 σε adsl? Χωρις να υπαρχει καποια βλαβη ή χαμηλες ταχυτητες κλπ? Σε χρεωνουν κατι για την υποβαθμιση? Υπαρχει κατι που θα πρεπει να προσεξω? Ευχαριστω Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2021 από nikos121
kallonos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, nikos121 είπε Λογω καποιων συνδιαστικων πακετων, προσφορων και αλλων λογων που δεν χρειαζεται να εμβαθυνουμε περισσοτερο με βολευει χρηματικα στο σπιτι των γονιων μου απο adsl να βαλω 50αρα χωρις να ειναι και τοσο απαραιτητη. Απλα μου ερχεται ιδια η τιμη του vdsl50 με adsl24 που εχει τωρα (και η οποια σερνεται στα 9Mbps.) Σε 2 χρονια ομως που θα ληξει ξανα το συμβολαιo και θα πρεπει να τα επαναδιαπραγματευτουμε παλι ολα, το πιο πιθανο ειναι να γυρισω σε adsl24 μιας και η προσφορα δεν θα ειναι η ιδια. Εχει τυχει σε κανεναν να υποβαθμισει απο επιλογη του απο vdsl/50/100 σε adsl? Χωρις να υπαρχει καποια βλαβη ή χαμηλες ταχυτητες κλπ? Σε χρεωνουν κατι για την υποβαθμιση? Υπαρχει κατι που θα πρεπει να προσεξω? Ευχαριστω Εφόσον έχει λήξει το συμβόλαιο μπορείς να κάνεις ότι θες. Και διακοπή μπορείς να κάνεις. Τώρα για τις τιμές θα το δεις εκείνη την εποχή.
thleorasakias Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 18 ώρες πριν, nikos121 είπε Λογω καποιων συνδιαστικων πακετων, προσφορων και αλλων λογων που δεν χρειαζεται να εμβαθυνουμε περισσοτερο με βολευει χρηματικα στο σπιτι των γονιων μου απο adsl να βαλω 50αρα χωρις να ειναι και τοσο απαραιτητη. Απλα μου ερχεται ιδια η τιμη του vdsl50 με adsl24 που εχει τωρα (και η οποια σερνεται στα 9Mbps.) Σε 2 χρονια ομως που θα ληξει ξανα το συμβολαιo και θα πρεπει να τα επαναδιαπραγματευτουμε παλι ολα, το πιο πιθανο ειναι να γυρισω σε adsl24 μιας και η προσφορα δεν θα ειναι η ιδια. Εχει τυχει σε κανεναν να υποβαθμισει απο επιλογη του απο vdsl/50/100 σε adsl? Χωρις να υπαρχει καποια βλαβη ή χαμηλες ταχυτητες κλπ? Σε χρεωνουν κατι για την υποβαθμιση? Υπαρχει κατι που θα πρεπει να προσεξω? Ευχαριστω Σε αντιστοιχει περιπτωση με την δικια σου στην vodafone μου ειπαν δεν γινεται.
nikos121 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Για ποιο λογο; τι σου ειπαν; Μηπως ηθελαν να σε αποθαρυνουν;
afm Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Vodafone vdsl 50 triple play ανανέωση πέρσι το καλοκαίρι στην ίδια τιμή χωρίς καμία αύξηση. Μου τηλεφώνησαν για ανανέωση και το αποδέχθηκα τελικά στην ίδια τιμή. Δοκίμασα να το διαπραγματευτώ κι άλλο αλλά δεν... Τελικά όμως 29,30 ευρώ (26,17 πλέον με την αφαίρεση του τέλους συνδρομητικής) για triple play vdsl 50 είναι πολύ καλά (με απεριόριστα σταθερά, 5 + 2 ώρες σε κινητά, ηλεκτρονικός λογαριασμός, πάντα). Σημειωτέον, αν δεν ανανέωνα και το άφηνα να γίνει αορίστου η τιμή πήγαινε στα 61 ευρώ (μου έστειλαν και λογαριασμό) παρόλο που το συμβόλαιο μέσα έγραφε ότι το κόστος του πακέτου (πριν τις εκπτώσεις) ήταν 47 ευρώ. Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2021 από afm
dpolal Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Μόλις τώρα, nikos121 είπε Σορυ μαν αλλα εισαι εκτος θεματος Καταρχήν δεν ξέρεις τί θα γίνει μετά από 2 χρόνια οπότε και να ρωτάς από τώρα δεν έχει νόημα. Επίσης δεν ξέρεις καν αν θα παρέχεται adsl μετά από τόσο καιρό, ήδη οι 30ρες vdsl καταργούντε από πολλούς παρόχους. Δεύτερον, καλά στα είπε ο φίλος παραπάνω. Στις ανανεώσεις οι αυξήσεις που γίνονται είναι μικρές και σε πολλές περιπτώσεις το διαπραγματεύεσαι, οι εταιρείες δεν είναι χαζές να χάνουν τους πελάτες τους έτσι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα