Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω cosmote καρτοκινητό - what's up. Θέλω να το αλλάξω σε Wind, επειδή η διάρκεια ισχύος της κάρτας είναι 12 μήνες (απ'ότι είδα αν δεν κάνω κανένα λάθος), σε σύγκριση με της Cosmote που είναι 2 μήνες. Επειδή δεν κάνω τηλέφωνα θέλω το πιο οικονομικό πακέτο να κρατήσει το περισσότερο χρονικό διάστημα.

Αποφάσισα να ρωτήσω εδώ μπας και ξέρει κανείς, επειδή δεν βγαίνει άκρη τηλεφωνικά, με βάζουν αναμονή στο τηλεφωνητή για 1 ώρα και δε το σηκώνει κανείς.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Restless0 είπε

Έχω cosmote καρτοκινητό - what's up. Θέλω να το αλλάξω σε Wind, επειδή η διάρκεια ισχύος της κάρτας είναι 12 μήνες (απ'ότι είδα αν δεν κάνω κανένα λάθος), σε σύγκριση με της Cosmote που είναι 2 μήνες. Επειδή δεν κάνω τηλέφωνα θέλω το πιο οικονομικό πακέτο να κρατήσει το περισσότερο χρονικό διάστημα.

Αποφάσισα να ρωτήσω εδώ μπας και ξέρει κανείς, επειδή δεν βγαίνει άκρη τηλεφωνικά, με βάζουν αναμονή στο τηλεφωνητή για 1 ώρα και δε το σηκώνει κανείς.

όλες το ίδιο είναι ....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, Restless0 είπε

Και στην Q ( wind ) πρεπει καθε διμηνο να βαζω καρτα. Απο την αλλη σε ενα καρτοκινητο vodafone CU, φοιτητικο ομως, εχω να βαλω απο το καλοκαιρι του 2019....

Επεξ/σία από chsam

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...