yolaz Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Καλημερα στο φορουμ. Εχω λαβει ενα απαντητικο email απο την Εθνικη τραπεζα σε ερωτηση που τους εκανα, αλλα δεν μπορω να το ανοιξω γιατι γραφει οτι προστατευεται με Microsoft Information Protection. Αν δοκιμασω να ανοιξω το mail, μου γραφει "your message can't be displayed right now" Τι καινουρια βλακεια ειναι παλι αυτη,ξερει κανεις? Το email μου ειναι σε λογαριασμο hotmail-outlook της microsoft. Πως θα μπορεσω να το ανοιξω?
NikosKallithea Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 6 ώρες πριν, yolaz είπε Καλημερα στο φορουμ. Εχω λαβει ενα απαντητικο email απο την Εθνικη τραπεζα σε ερωτηση που τους εκανα, αλλα δεν μπορω να το ανοιξω γιατι γραφει οτι προστατευεται με Microsoft Information Protection. Αν δοκιμασω να ανοιξω το mail, μου γραφει "your message can't be displayed right now" Τι καινουρια βλακεια ειναι παλι αυτη,ξερει κανεις? Το email μου ειναι σε λογαριασμο hotmail-outlook της microsoft. Πως θα μπορεσω να το ανοιξω? Στειλτο σε ενα gmail και ανοιξε το
yolaz Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Δυστυχώς δεν σε αφήνει να το κάνεις! Δεν ξέρω, πρώτη φορά το συναντάω αυτό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα