malou2001 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Καλησπέρα θέλω να κάνω μια ερώτηση. Είναι ένας ενοχλητικός που κάνει συνέχεια ψεύτικα προφίλ και μου στέλνει αιτήματα μηνυμάτων. Τον μπλοκαρω κάθε φορά αλλά συνεχίζει και φτιάχνει άλλα προφίλ. Υπάρχει πιθανότητα να μπορώ να κλείσω τα αιτήματα μηνυμάτων; μου δημιουργεί μεγάλα προβλήματα.
kormos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 2 ώρες πριν, malou2001 είπε Καλησπέρα θέλω να κάνω μια ερώτηση. Είναι ένας ενοχλητικός που κάνει συνέχεια ψεύτικα προφίλ και μου στέλνει αιτήματα μηνυμάτων. Τον μπλοκαρω κάθε φορά αλλά συνεχίζει και φτιάχνει άλλα προφίλ. Υπάρχει πιθανότητα να μπορώ να κλείσω τα αιτήματα μηνυμάτων; μου δημιουργεί μεγάλα προβλήματα. Δεν θα δέχεσαι από κανέναν μετά... Με το να σου στέλνει αίτημα δεν νομίζω ότι γίνεται κάτι, απλά μην ασχοληθείς, θα βαρεθεί 🙂 1
malou2001 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Γίνεται διότι ζω με τον φίλο μου και τσακωνομαστε συνέχεια εξαιτίας του.. Υπάρχει τρόπος; γνωρίζετε; δεν με ενδιαφέρει ας μην δέχομαι από κανέναν μετά αίτημα
kormos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, malou2001 είπε Γίνεται διότι ζω με τον φίλο μου και τσακωνομαστε συνέχεια εξαιτίας του.. Υπάρχει τρόπος; γνωρίζετε; δεν με ενδιαφέρει ας μην δέχομαι από κανέναν μετά αίτημα Μικρότητες.... Δεν ευθύνεσαι εσύ για αυτό.... Ας το κατανοήσει και να χαλαρώσετε 🙃 Anyway... Ρυθμίσεις > Ρυθμίσεις Απορρήτου > «Ποιοι μπορούν να σας στέλνουν αιτήματα φιλίας;» και επέλεξε ότι σε εξυπηρετεί 🙂
kormos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 53 λεπτά πριν, malou2001 είπε Σας ευχαριστώ πολύ Ότι άλλο χρειαστείς εδώ είμαστε 🙃
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα