Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα να μου πείτε τι να προσέξω όταν είναι να αγοράσω τα parts..μια ερώτηση που έχω είναι αν πρέπει να τσεκαρω κάτι άλλο σε μια μητρική εκτός από το σοκετ της για να κάνει με τον επεξεργαστή..

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, Giorgos1255 είπε

Θα ήθελα να μου πείτε τι να προσέξω όταν είναι να αγοράσω τα parts..μια ερώτηση που έχω είναι αν πρέπει να τσεκαρω κάτι άλλο σε μια μητρική εκτός από το σοκετ της για να κάνει με τον επεξεργαστή..

Τι θελεις να φτιαξεις στις 2/2/2021 και με τις τιμες που υπαρχουν στην αγορα τους τελευταιους μηνες?

Τι χρηματα θελεις να δωσεις και προφανως θα το φτιαξεις για να παιζεις παιχνιδια

Επεξ/σία από triplex1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, triplex1 είπε

Τι θελεις να φτιαξεις στις 2/2/2021 και με τις τιμες που υπαρχουν στην αγορα τους τελευταιους μηνες?

Τι χρηματα θελεις να δωσεις και προφανως θα το φτιαξεις για να παιζεις παιχνιδια

Μέχρι στιγμής έχω μια 1050 2gb έναν i3 7100 και μια H310M H 2.0 μητρική με 8 ραμ..θα πάρω αλλά 8 ραμ θα βρω και έναν σκληρό με έναν σσδ και θέλω ξενικά να μου βγει γύρω στα 300€απλα προσπαθώ να λύσω κάποιες απορίες

Μόλις τώρα, Giorgos1255 είπε

Μέχρι στιγμής έχω μια 1050 2gb έναν i3 7100 και μια H310M H 2.0 μητρική με 8 ραμ..θα πάρω αλλά 8 ραμ θα βρω και έναν σκληρό με έναν σσδ και θέλω ξενικά να μου βγει γύρω στα 300€απλα προσπαθώ να λύσω κάποιες απορίες

Μεταχειρισμένα αγοράζω δεν θα αγοράσω τώρα καινούρια

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Giorgos1255 είπε

Προταση απο εμενα 

1.κρατας την καρτα που εχεις για αρχη 

2. Πας σε +8gb ram οπως ειπες

3. Προτεινω να πας εδω https://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=63773&cat=2&sub=403&pmanuf=0&sort=undefined&step=undefined 

και να μεινεις εκει που εισαι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάτι δεν είναι σωστό.... αν έχεις i3 7100 δεν έχεις αυτή την μητρική ή αν έχεις αυτή την μητρική δεν έχεις αυτόν τον cpu... πάντως μεταξύ τους δεν δένουν...

Edit

https://www.gigabyte.com/Motherboard/H310M-H-20-rev-10/support#support-cpu

Επεξ/σία από nickol-us
  • Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, nickol-us είπε

Κάτι δεν είναι σωστό.... αν έχεις i3 7100 δεν έχεις αυτή την μητρική ή αν έχεις αυτή την μητρική δεν έχεις αυτόν τον cpu... πάντως μεταξύ τους δεν δένουν...

https://www.gigabyte.com/Motherboard/H310M-H-20-rev-10#kf

1151 ειναι η μητρικη του

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, triplex1 είπε

https://www.gigabyte.com/Motherboard/H310M-H-20-rev-10#kf

1151 ειναι η μητρικη του

H μητρικη αυτη υποστηριζει 8η και 9η γενια intel.

Κατι ειναι λαθος.......

Δεν παιζει να εχει τον i3 7100 η μηπως εννοει το παλλικαρι οτι τον εχει εκτος συστηματος και θα τον βαλει;

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, JDROGAS είπε

Κατι ειναι λαθος.......

Δεν παιζει να εχει τον i3 7100 η μηπως εννοει το παλλικαρι οτι τον εχει εκτος συστηματος και θα τον βαλει;

Δεν ξερω , να μας πει πρωτα ο ιδιος και μετα θα παρω ντεπον αναβραζον.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ή αν "μαζεύει" μόνος του μεταχειρισμένα parts μόλις ανακάλυψε την πρώτη του πατάτα καθώς παρόλο που θεωρητικά είναι ίδιο το socket η μητρική δεν κάνει για αυτόν τον cpu...

Επεξ/σία από nickol-us
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, nickol-us είπε

Ή αν "μαζεύει" μόνος του μεταχειρισμένα parts μόλις ανακάλυψε την πρώτη του πατάτα καθώς παρόλο που θεωρητικά είναι ίδιο το socket η μητρική δεν κάνει για αυτόν τον cpu...

Μαλλον κομματια που βρηκε ειναι , το socket ειναι 1151 απλα η γενια δεν ταιριαζει σε cpu και mb

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, JDROGAS είπε

Κατι ειναι λαθος.......

Μέχρι στιγμής έχω αγοράσει μια 1050 και έναν i3 7100 ..την μητρική δεν την έχω πάρει ακόμα και ρώταω άμα ταιριαζει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...