alan2 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Γίνεται να εξοφληθεί λογαριασμός καρτοσυμβολαίου Cosmote μέσω Paypal? Οτι σχετική πληροφορία έχω βρεί μέχρι τώρα ήταν για ανανέωση χρόνου με επιλογή ποσού. Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2021 από alan2
kormos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 5 λεπτά πριν, alan2 είπε Γίνεται να εξοφληθεί λογαριασμός καρτοσυμβολαίου Cosmote μέσω Paypal? Οτι σχετική πληροφορία έχω βρεί μέχρι τώρα ήταν για ανανέωση χρόνου με επιλογή ποσού. Αν σου το εμφανίζει μέσα στην εφαρμογή της Cosmote ναι....
alan2 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Απο το pc εξοφλώ. Θέλω να αποφύγω την εφαρμογή.
apostolos22 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 4 λεπτά πριν, alan2 είπε Απο το pc εξοφλώ. Θέλω να αποφύγω την εφαρμογή. Στα βήματα για να πληρώσεις θα σου έχει επιλογές για το πως θες να πληρώσεις. Εκεί λογικά θα έχει επιλογή paypal. Δύσκολο να μην έχει.
yolaz Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Μπες what's up. Εκεί έχει paypal. Το ίδιο ειναι
JDROGAS Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 5 λεπτά πριν, yolaz είπε Μπες what's up. Εκεί έχει paypal. Το ίδιο ειναι Απ'οσο γνωριζω (λογω του οτι εχει καρτοκινητο η κορη μου) δεν εχει να πληρωσεις λογαριασμο,εχει μονο να ανανεωσεις με paypal. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα