Επισκέπτης Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Καλησπέρα έχω κάποια ερωτήματα σχετικά με το επάγγελμα Security. 1) Σε ποια σχολή να παω;; Ποιες είναι οι καλυτερες και δεν θα έχω προβλημα με το πτυχίο μου μετά. 2) Με τήν άδεια που θα βγάλω... εξωτερικό θα μπορώ να δουλέψω ; (Αγγλία-Γερμανια) 3) Έχω ένα πτυχιο ΙΕΚ πληροφορικης θα με βοηθήσει καθόλου στο να βρώ δουλειά 4) Επειδή μ'αρέσει κιόλας το επάγγελμα θα υπάρξει καμία εξέλιξη ; Ξέρει κανεις να μου απαντήσει;
Mando Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 54 λεπτά πριν, nochance180 είπε Καλησπέρα έχω κάποια ερωτήματα σχετικά με το επάγγελμα Security. 1) Σε ποια σχολή να παω;; Ποιες είναι οι καλυτερες και δεν θα έχω προβλημα με το πτυχίο μου μετά. 2) Με τήν άδεια που θα βγάλω... εξωτερικό θα μπορώ να δουλέψω ; (Αγγλία-Γερμανια) 3) Έχω ένα πτυχιο ΙΕΚ πληροφορικης θα με βοηθήσει καθόλου στο να βρώ δουλειά 4) Επειδή μ'αρέσει κιόλας το επάγγελμα θα υπάρξει καμία εξέλιξη ; Ξέρει κανεις να μου απαντήσει; 1.στην ποιο φτηνη , οι εξετασεις ειναι να ειχαμε να λεγαμε 100%περνας 2.οχι καθε χωρα εχει δικια της 3. ισως ( νομιζω μπορεις να βγαλεις και αδεια τυπου Β που ειναι εγκαταστατη συστηματων , ψαξε το καλυτερα) 4. οχι , δεν υπαρχει εξελιξη στην Ελλαδα , εκτος εαν εισαι βυσμα.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Ξέρεις τι γίνεται αν δέν έχεις παει στρατό και αν δεν πας;;
vamvakoolas Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) απλα σου κλεινουν καποιες πορτες για δουλεια μιας και μερικες εταιριες το εχουν ορο σε ανδρες να εχουν κανει στρατο. Αλλες δε τους νοιαζει. Ωστοσο το βασικο ειναι να εχεις αδεια Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2021 από vamvakoolas
xristoss1 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Ετσι απο περιεργεια, θυμαμαι πριν καποια λιγα χρονια επεφτε κραξιμο για τους security εχει βελτιωθει καθολου η κατασταση?Μισθος ακομα πεινας???
vamvakoolas Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 αποσο ξερω τα ιδια απλως ειναι απο τα επαγγελματα που δε τα αγγιξε και πολυ η πανδυμια, αντιθετα υπαρχει ζητηση (οπως και για καθαριστες/ριες) 1
giorgaras_OGAME Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Στις 4/2/2021 στις 12:34 ΜΜ, xristoss1 είπε Ετσι απο περιεργεια, θυμαμαι πριν καποια λιγα χρονια επεφτε κραξιμο για τους security εχει βελτιωθει καθολου η κατασταση?Μισθος ακομα πεινας??? Στα 6 κατοστάρικα συν νύχτες αργίες
alan2 Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 @ nochance160 για την άδεια επαγγέλματος security με το σεμινάριο 105 ωρών σε ΚΕΚ κοντά στη περιοχή σου, υπάρχει και επιλογή με τηλεμαθήματα.
Newbie22 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 3 ευρώ η ώρα. Αυτές είναι οι απολαβές του σεκιουριτα. Ξέχνα το σταθερό πρόγραμμα. Ανά πάσα στιγμή μπορεί να παίξει χώσιμο. Το συστήνω μόνο σαν έσχατη λύση για να μην είσαι άνεργος. Ήδη ψάχνομαι για να μάθω νέα skills στην αγορά εργασίας. Ελπίζω να βοηθήσω κάποιους. Υγ. Πάω να χτυπήσω 16ωρο έκτακτο σήμερα. 1
giorgaras_OGAME Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 12 ώρες πριν, Newbie22 είπε 3 ευρώ η ώρα. Αυτές είναι οι απολαβές του σεκιουριτα. Ξέχνα το σταθερό πρόγραμμα. Ανά πάσα στιγμή μπορεί να παίξει χώσιμο. Το συστήνω μόνο σαν έσχατη λύση για να μην είσαι άνεργος. Ήδη ψάχνομαι για να μάθω νέα skills στην αγορά εργασίας. Ελπίζω να βοηθήσω κάποιους. Υγ. Πάω να χτυπήσω 16ωρο έκτακτο σήμερα. Δεν έχω ακούσει σε άλλη δουλειά να υπάρχει τόσο άσχημο πρόγραμμα όπως στο σεκιούριτι. Χίλιες φορές ντελιβερι
Newbie22 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, giorgaras_OGAME είπε Δεν έχω ακούσει σε άλλη δουλειά να υπάρχει τόσο άσχημο πρόγραμμα όπως στο σεκιούριτι. Χίλιες φορές ντελιβερι Ο ντελιβερας βάζει τη ζωή του σε κίνδυνο με το μηχανάκι και τη πίεση των αφεντικών Ουφ ακόμα 5 ώρες!!
giorgaras_OGAME Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 11 ώρες πριν, Newbie22 είπε Ο ντελιβερας βάζει τη ζωή του σε κίνδυνο με το μηχανάκι και τη πίεση των αφεντικών Ουφ ακόμα 5 ώρες!! Έχω κάνει και τις δύο δουλειές και προτιμώ εύκολα ντελιβερι
Newbie22 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, giorgaras_OGAME είπε Έχω κάνει και τις δύο δουλειές και προτιμώ εύκολα ντελιβερι Καλησπέρα. Εγώ το φοβάμαι. Αν είσαι εσύ άνετος συνέχισε το. Έχει όντως πιο σταθερό ωράριο και καλύτερες απολαβές. Όπως έχει και ρίσκο. Πήζω και σήμερα με δευτερο σερί 16ωρο..
giorgaras_OGAME Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 11/9/2022 στις 4:10 ΜΜ, Newbie22 είπε Καλησπέρα. Εγώ το φοβάμαι. Αν είσαι εσύ άνετος συνέχισε το. Έχει όντως πιο σταθερό ωράριο και καλύτερες απολαβές. Όπως έχει και ρίσκο. Πήζω και σήμερα με δευτερο σερί 16ωρο.. Ειδικά στη βολτ είσαι ελεύθερος επαγγελματίας και δουλεύεις όσες ώρες θες. Με ένα τυπικό 8ωρο πενθήμερο είσαι πάνω από 1.000 καθαρά το μήνα. Αυτά τα χωσίματα που κάνουν στα σεκιουριτι δεν παλεύονται
Newbie22 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 5 ώρες πριν, giorgaras_OGAME είπε Ειδικά στη βολτ είσαι ελεύθερος επαγγελματίας και δουλεύεις όσες ώρες θες. Με ένα τυπικό 8ωρο πενθήμερο είσαι πάνω από 1.000 καθαρά το μήνα. Αυτά τα χωσίματα που κάνουν στα σεκιουριτι δεν παλεύονται Άσε δεν παίζονται τα χωσιματα των εταιρειών. Ψάχνομαι για άλλο κλάδο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα