Dantε Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Εκανα τωρα μια παραγγελια με PDM και μου εδωσαν tracking της μορφης ASXXXXXXXXCN. Αυτο ειναι με china post.Με τι ερχεται εδω?Μη μου πειτε ΕΛΤΑ,παει χαθηκαμε.Με Comet ερχονται τσακα τσακα,μη το αλλαζουν τωρα...
Georgegr3 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Παραγγελία Φεβρουαρίου (κινητό) απο banggood φεβριυάριο, ήρθε την Τετάρτη σε 16 μέρες και παράδοση Θεσσαλονίκη απο ACS.
george_gourzoulidis Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 καλησπερα, εχω και εγω ενα δεμα στην china post εσεις που ειστε και πιο εμπειροι γνωριζετε αμα θα περασει τελωνειο; φυσιολογικα με direct mail δεν θα επρεπε να κανει τριγωνικη; επισης ρε παιδια για tracking ποιο site προτεινετε;
villasg Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 11 λεπτά πριν, george_gourzoulidis είπε επισης ρε παιδια για tracking ποιο site προτεινετε; https://parcelsapp.com/en/shops/banggood
evark Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Όπου κάτσει μου φαίνεται ότι είναι.... Δύο παραγγελίες, παρόμοιας αξίας και οι δύο (~20 ευρω) με priority direct από Κίνα, με διαφορά 2 ημερών. Η μία ήρθε μέσω comet σε 9 ημέρες!!! η άλλη πήρε track της DHL, οπότε αφού κάνει μια βόλτα στη Γερμανία, τη βλέπω να πάει από ΕΛΤΑ.... ούτε σε 2 μήνες δεν πρόκειται να έρθει. Δεν βλέπω να υπάρχει ένας αντικειμενικός τρόπος, είτε κόστους, είτε μεγέθους, είτε με/χωρίς ασφάλεια που επιλέγει την μία ή την άλλη μέθοδο αποστολής. Επεξ/σία 12 Απριλίου 2021 από evark
villasg Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 Στις 12/4/2021 στις 11:10 ΠΜ, evark είπε η άλλη πήρε track της DHL εμενα Tracking Info: CQ61ΧΧΧΧΧΧ9DE via EU Priority Line πηγε DHL PACKET ----> DHL Ελλαδας που πηρε Tracking Code: 138ΧΧΧΧΧΧ4 -------> Speedex και παράδοση εδω στην επαρχία
evark Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 και εμενα CQ....DE είναι αλλά ακόμα είναι στη DHL γερμανίας "The international shipment has been processed in the export parcel center". Ειμαι περίεργος να δω που θα πάει μετά.... βέβαια εκεί είναι ήδη μια εβδομάδα..... Μέσω comet έρχονται ταχύτατα, πιο γρήγορα κι από αγορές εντός Ελλάδος με ACS 🤪
Dantε Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 18 λεπτά πριν, evark είπε και εμενα CQ....DE είναι αλλά ακόμα είναι στη DHL γερμανίας "The international shipment has been processed in the export parcel center". Ειμαι περίεργος να δω που θα πάει μετά.... βέβαια εκεί είναι ήδη μια εβδομάδα..... Μέσω comet έρχονται ταχύτατα, πιο γρήγορα κι από αγορές εντός Ελλάδος με ACS 🤪 DHL θα στο παραδωσει.Εχει ξεκινησει προς Ελλαδα και θα φανει οταν φτασει εδω.Λογικα σημερα αυριο. 1
βασιλιάς βάτραχος Δημοσ. 8 Μαΐου 2021 Δημοσ. 8 Μαΐου 2021 Μια απο τα ιδια και εδω, παραγγελια απο Banggood με EU Priority Line στις 28/4. Χθες 7/5 παραδοθηκε απο Comet Hellas στην Speedex αλλα το tracking number της speedex δεν εχει "ενεργοποιηθει" ακομα.. φανταζομαι απο Δευτερα, ειμαι και επαρχια οποτε θελει 1-2 μερουλες απο speedex να μου ερθει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα