WannaCry Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Καλησπέρα, ένα φίλος πήρε ένα chromebook με αποτέλεσμα να θέλει να περάσει τώρα τα w10. Με ένα γρήγορο ψάξιμο που έκανα τα περισσότερα έχουν μια "βίδα" που όσο είναι πάνω δεν σε αφήνει να πειράξεις το firmware σαν ασφάλεια και αν την βγάλεις μπορείς να "περάσεις" ότι os θες. βλέπω ότι μετά από μερικά μοντέλα και πάνω απλά τρως άκυρο και δεν μπορείς να το πειράξεις. Απλά για να το σιγουρέψω πριν το εγκαταλείψω ρωτάω και εσάς μήπως ξέρετε κάτι παραπάνω !
Pstathece Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Εδω λεει οτι ειναι μονο η μπαταρια. Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2021 από Νυσταγμένος
WannaCry Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 3 ώρες πριν, Νυσταγμένος είπε Εδω λεει οτι ειναι μονο η μπαταρια. Αυτό δεν το προσπάθησα να σου πω την αλήθεια (ενώ το έλυσα όλο για να δω μηπως είχε καμία βίδα από την πίσω μεριά της mob) Γιατί είδα τον άλλον πιο κάτω που λέει ότι "firmware write protect doesn't prevent you from running a different os. That said, your device won't run anything other than ChromeOS well, if at all. If you want to run Windows or Linux, return it and get something else" και λέω μάλλον την πατήσαμε. Θα το δοκιμάσω το βραδυ και θα ενημερώσω
Pstathece Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Ναι το είδα κι εγώ. Απλά δε ξέρω κατά πόσο ισχύει. Έχω δει σε παλιότερα chromebook να έχουν βάλει Windows.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα