fkkso Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2000 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2000 Ξέρετε όλοι πως στο room33 ο ανώτερος αριθμός μηνυμάτων που μπορείτε να στείλετε είναι 100. Εγώ μολις έφτασα τα 100 απλά έκανα ξανα register με παρόμοιο όνομα. Όμως δεν έκανα post γι'αυτό μόνο... Πρόσφατα έκανα μία κάθαρση στα cookies μου. Έσβυσα τα πάντα. Όταν λοιπόν μπήκα στο room33 (συγκεκριμένα μπήκα από λάθοςστον παλιό μου λογαριασμό) ανακάλυψα ότι τα μηνύματά μου είχαν μηδενιστεί!!!!! Αν είναι δυνατόν!!! Τόσο ηλίθιοι είναι και φτιάχνουν limits βασισμένα στα cookies??? Σας παρακαλώ δοκιμάστε το κι εσείς... Έχω τρελαθεί...
imported_agnαnta Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2000 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2000 kala iremise min mas trelatheis kai olas......gia na to les tha einai etsi
onLINEr Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2000 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2000 exo tin ediposi oti ta 100 msgs einai per month! diladi stelneis 100 minimata to mina kai kathe proti tou minos perneis alla 100.. to kanane etsi gia na min epivarinthei to sistima tous alla kai gia na mi grafesai 2 kai 3 fores ..
imported_melody Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2000 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2000 Mhdenizei mono toy. Mia fora to mhna. Mhn trelainesai, den to ekanan to cookies ayto.<BR>Egw poy xrhsimopoiw 2 computer sto grafeio kai 1 sto spiti, den stelnw 300 sms!!!<BR>An steilw 10 sms apo to grafeio kai paw spiti 0a mpoy pei oti eimai sto 11.<BR>
SnipeR Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2001 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2001 Παιδιά ο stathispap έχει δίκιο. Πράγματι το όριο πρέπει να βασίζεται στα cookies γιατί δεν εξηγείται αλλιώς αυτό που συμβαίνει σε μένα. Εμένα μου γράφει ότι έχω στείλει 10 μηνύματα όταν μπαίνω από τα winme, 60 μηνύματα όταν μπαίνω από τα windows2000 και 0 μηνύματα όταν μπαίνω πάλι από τα 2000 αλλά με άλλο username (username των windows όχι του room33). Όποιος διαφωνεί ας μου εξηγείσει και μένα γιατί γίνεται αυτό, αλλά είμαι αρκετά σίγουρος ότι φταίνε τα cookies
Anonymous Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2001 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2001 Paidia den exei kamia apolitos sxesh me ta cookies.<BR>Analoga to username pane kai ta mhnymata poy dixnei na exeis sthlei.<BR>Ego exo arketa username kai exo mpei kai meta apo format, kai apo alla pc, kai exo balei kai username apo allo atomo kai pali moy edixne to sosto noymero.Diladi den alaze tipota, oyte me to format, oyte me allo pc.<BR>Opote 100% den exoyn kamia sxesh ta cookies.<BR><P>------------------<BR>Filika Leonidas
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.