Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 hours ago, teot said:

Και εγώ δεν το ήξερα μέχρι που ανακάλυψα ότι δεν είχε ανανεωθεί η κάρτα της συζύγου μου που είχε λήξει κάποιους μήνες.  Κοίταξα στο ebanking στο επίμαχο διάστημα και δεν υπήρχε η χρέωση του 6ευρου της ανανέωσης και σε συνδυασμό με σχετικές αναρτήσεις που είχα διαβάσει σε άλλο forum κατέληξα στο συμπέρασμα ότι αν δεν την χρησιμοποιείς δεν την ανανεώνουν αυτόματα... η αλήθεια είναι ότι η σύζυγός μου πέραν της ενεργοποίησης δεν την ξαναχρησιμοποίησε.
Επίσης έχω διαβάσει ότι και η Πειραιώς δεν ανανεώνει αν δεν την χρησιμοποιείς  αλλά στέλνει σχετική προειδοποίηση κάποιους μήνες πριν την λήξη... πάντως η σύζυγός μου απο την Εθνική δεν έλαβε κάποια ειδοποίηση.... για τις άλλες τράπεζες δεν ξέρω τι πολιτική ακολουθούν.    

καλο θα ηταν να στελνουν ειδοποιηση με καποιο τροπο.δεν μιλαω αλληλογραφια αλλα ενα sms ή ενα email ή στο web banking. μαλλον θα ακουσαν πολλα παραπονα απο 6 ευρα που χρεωναν οποτε και θα εθεσαν ας το πουμε αυτο το φιλτρο. αλλιως ειναι easy money αν και το ποσο ειναι μικρο. κανονικα θα πρεπε να σου δινουν δυνατοτητα να την εχεις αυλη δηλαδη μονο σε καποιο Wallet και οχι να την εχεις υποχρεωτικα και σε φυσικη μορφη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...