vaio1892 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Σκέφτομαι να αγοράσω ένα powerbank ικανό να φορτίζει το MacBook Air M1. Ο φορτιστής του είναι 30W όποτε πιστεύω με το παρακάτω powerbank που είναι 43W η type C θύρα του θα είμαι καλυμμένος. Xiaomi Mi Power Bank 3 Pro 20000mAh Black Εχει κανείς να προτείνει κάποιο άλλο powerbank δοκιμασμένο;
AggelakasK Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 τι να το κανείς ?το Μ1 έχει φοβερή μπαταρία !
4four Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 ποτέ δεν ξέρεις πότε θα σου χρειαστεί.. η αλήθεια είναι όμως πως ναι έχουν τρομερή αυτονομία.. ακουλουθάω και εγώ άμα το πάρεις η αυτό η κάποιο παρόμοιο να μας δώσεις Feedback
vaio1892 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΡΩΤΑΕΙ ΠΡΟΣ ΤΙ Η ΑΓΟΡΑ ΑΦΟΥ ΤA M1 ΕΧΟΥΝ ΦΟΒΕΡΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΞΑΡΤΑΣΑΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΠΡΙΖΕΣ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΦΟΡΤΙΣΜΕΝΟ ΤΟ POWERBANK. ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΕΛΑΒΑ.ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΚΛΑΣΙΚΗ XIAOMI (ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΣΤΙΒΑΡΟ).ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΝΑ ΦΟΡΤΙΣΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ. ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΤΗΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΤΟΥ AIR. 1
4four Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 3 ώρες πριν, vaio1892 είπε ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΡΩΤΑΕΙ ΠΡΟΣ ΤΙ Η ΑΓΟΡΑ ΑΦΟΥ ΤA M1 ΕΧΟΥΝ ΦΟΒΕΡΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΞΑΡΤΑΣΑΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΠΡΙΖΕΣ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΦΟΡΤΙΣΜΕΝΟ ΤΟ POWERBANK. ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΕΛΑΒΑ.ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΚΛΑΣΙΚΗ XIAOMI (ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΣΤΙΒΑΡΟ).ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΝΑ ΦΟΡΤΙΣΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ. ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΤΗΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΤΟΥ AIR. Καλά δεν είναι και τόσο δύσκολο σε μια μέρα καταφέρνω άνετα να τελειώσω του μπαταρία του pro , λίγο υπομονή θέλει και γερα νεύρα:Ρ
vaio1892 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Λοιπόν αφού επιτέλους κατάφερα και τελείωσα την μπαταρία έβαλα το MacBook μαζί με το iPhone 12 να φορτίζουν από το powerbank.Όλα άψογα.φορτίσαν και τα δυο αρκετά γρήγορα και έμεινε και λίγο μπαταρία ακόμα στο powerbank.Μετά με τον φορτιστή του MacBook φορτίζεις το powerbank και αυτό πολύ γρήγορα.Γενικά το συνιστώ σε οποιονδήποτε θέλει ένα powerbank ικανό να φορτίσει όλες τι συσκευές του.
bahamut_zero Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Εγω μετα τις τρομακτικες ιστοριες που δοαβασα για καμενα Μ1 macbooks απο usb hubs με power passthrough ειναι διστακτικος να κουμπωσω το οτιδηποτε με ρευμα πανω στο mbp m1 πλην ανταπτορα της apple και του φορτιστη του. μαλλον ειμαι υπερβολικος βεβαια
DPU Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Στις 20/2/2021 στις 10:20 ΠΜ, bahamut_zero είπε Εγω μετα τις τρομακτικες ιστοριες που δοαβασα για καμενα Μ1 macbooks απο usb hubs με power passthrough ειναι διστακτικος να κουμπωσω το οτιδηποτε με ρευμα πανω στο mbp m1 πλην ανταπτορα της apple και του φορτιστη του. μαλλον ειμαι υπερβολικος βεβαια Ετσι ακριβως. σιγα μη βαλω στον M1, xiaomi power bank.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα