Marios Rios Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Καλησπέρα Θα ήθελα να μου προτείνετε μια εφαρμογή (εάν υπάρχει) που να δείχνει συγκεντρωτικά όλες τις απαραίτητες ενημερώσεις των εφαρμογών του κινητού. Είτε ενημερώσεις συστήματος, είτε εφαρμογών που έχω κατεβάσει από το playstore, είτε από APK... Να τα δείχνει όλα μαζί ώστε να μη ψάχνω σε 10 διαφορετικές μεριές για να κάνω ενημέρωση όλων των εφαρμογών! Υπάρχει κάτι τέτοιο;
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 14 λεπτά πριν, Marios Rios είπε Καλησπέρα Θα ήθελα να μου προτείνετε μια εφαρμογή (εάν υπάρχει) που να δείχνει συγκεντρωτικά όλες τις απαραίτητες ενημερώσεις των εφαρμογών του κινητού. Είτε ενημερώσεις συστήματος, είτε εφαρμογών που έχω κατεβάσει από το playstore, είτε από APK... Να τα δείχνει όλα μαζί ώστε να μη ψάχνω σε 10 διαφορετικές μεριές για να κάνω ενημέρωση όλων των εφαρμογών! Υπάρχει κάτι τέτοιο; Γιατί ψάχνεις σε 10 μεριές;Βάλε να τις κάνει μονο του και ξέχνα το.
Marios Rios Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Γιατί ψάχνεις σε 10 μεριές;Βάλε να τις κάνει μονο του και ξέχνα το. Πως ακριβώς θα κάνει μόνο του τις ενημερώσεις συστήματος και τις ενημερώσεις των εφαρμογών από APKs αρχεία; Δεν υπάρχει τέτοια επιλογή Εκτός αυτού χρησιμοποιώ δεδομένα και όχι wifi... πράγμα που σημαίνει ότι τις κάνω χειροκίνητα και θέλω έλεγχο για το πότε γίνονται οι ενημερώσεις.. δεν υπάρχει κάποια εφαρμογή;
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 26 λεπτά πριν, Marios Rios είπε Πως ακριβώς θα κάνει μόνο του τις ενημερώσεις συστήματος και τις ενημερώσεις των εφαρμογών από APKs αρχεία; Δεν υπάρχει τέτοια επιλογή Εκτός αυτού χρησιμοποιώ δεδομένα και όχι wifi... πράγμα που σημαίνει ότι τις κάνω χειροκίνητα και θέλω έλεγχο για το πότε γίνονται οι ενημερώσεις.. δεν υπάρχει κάποια εφαρμογή; Πόσες apk ,δηλαδή εκτός google play ,εφαρμογές έχεις βάλει;Κάνε τις χειροκίνητα.Αφου έχεις μονο data τι αλλάζει πότε θα τις κάνεις; Δεν ξέρω αν υπάρχει τετοια εφαρμογή,ποτέ δεν τις συμπάθησα ούτε και σε win.
NikosKallithea Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Αν εισαι με εφαρμογές εκτος play, που να βρει καποιο αλλο app τις αναβαθμίσεις; Μονο χειροκίνητα, ή αν εχει ενημέρωση η ιδια η εφαρμογή
Marios Rios Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Πόσες apk ,δηλαδή εκτός google play ,εφαρμογές έχεις βάλει;Κάνε τις χειροκίνητα.Αφου έχεις μονο data τι αλλάζει πότε θα τις κάνεις; Δεν ξέρω αν υπάρχει τετοια εφαρμογή,ποτέ δεν τις συμπάθησα ούτε και σε win. Έχω 4-5 εφαρμογές σε apks.. τέλος πάντων περιμένω να δω αν γνωρίζει κάποιος άλλος καμία εφαρμογή ευχαριστώ για τη συμμετοχή 6 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Αν εισαι με εφαρμογές εκτος play, που να βρει καποιο αλλο app τις αναβαθμίσεις; Μονο χειροκίνητα, ή αν εχει ενημέρωση η ιδια η εφαρμογή Έλεγα μήπως υπάρχει κάτι που "οργανώνει" να το πω ετσι όλες τις διαθέσιμες ενημερώσεις του κινητού σε μια μεριά! Ωστε να μη ψάχνω ένα ένα τα apks κλπ.. Ήμουν σίγουρος ότι θα υπάρχει εφαρμογή γιατί θα ήταν πολύ εξυπηρετικό. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2021 από Marios Rios
Fotia Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δοκιμασε αυτό .Βρίσκει εφαρμογες που δεν υπάρχουν στο play https://gr.aptoide.com/
Marios Rios Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 17 λεπτά πριν, Fotia είπε Δοκιμασε αυτό .Βρίσκει εφαρμογες που δεν υπάρχουν στο play https://gr.aptoide.com/ Αυτό δεν είναι κάτι σαν το f-droid και το playstore? Μάλλον δε κατάλαβες τι ζητάω! Μπορεί να φταίω και γω 😛
Eddy_Gordo Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δοκιμασε το Apk updater και πες μου αν ήταν αυτό που ήθελες https://github.com/rumboalla/apkupdater 1
Marios Rios Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 22 ώρες πριν, Eddy_Gordo είπε Δοκιμασε το Apk updater και πες μου αν ήταν αυτό που ήθελες https://github.com/rumboalla/apkupdater Από την ονομασία και μόνο καταλαβαίνω πως ναι Προκύπτουν όμως δύο ερωτήματα: 1) Είναι ασφαλές να το κατεβάσω από το συγκεκριμένο λινκ; 2) Πως το κατεβάζω; 😂
BadBoy Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Στο tablet που έχω ξηλώσει οτιδήποτε Google, έχω περάσει χειροκίνητα όποια εφαρμογή ήθελα με apk. Έχω βάλει το APKGrabber που κάνει σχεδόν αυτό που θέλεις. Σκανάρει ποιες εφαρμογές έχεις εγκατεστημένες, κοιτά το apkmirror (έχει επιλογή και για άλλες σελίδες, αλλά προσωπικά αυτή θεωρώ ασφαλή) για ενημερώσεις και σε ειδοποιεί. Θεωρητικά με root μπορεί να τις κατεβάσει και να τις εγκαταστήσει αυτόματα, αλλά ποτέ δεν κατάφερα να το κάνω να δουλέψει εντελώς σωστά αυτό. Δεν κοιτά πάντως για ενημερώσεις συστήματος, ούτε έχει κάποια αντίστοιχη επιλογή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα