Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Θέλα να αγοράσω laptop γρήγορο, με διάρκεια μπαταρίας και ικανοποιητικό αποθηκευτικό χώρο. Η χρήση του για τηλεκπαίδευση (zoom), office, dropbox, ιντερνετ. Είμαι ανάμεσα στο 

https://www.mediamarkt.gr/product/laptop-tablet-computing/laptop/lenovo-ideapad-3-156-15iil05-intel-core-5-1035g4-12gb-512gb-ssd-intel-iris-plus/1532884

και το 

https://www.mediamarkt.gr/product/laptop-tablet-computing/laptop/laptop/asus-vivobook-15-x512da-ej466t-amd-ryzen-7-3700u-12gb-512gb-ssd-radeon-rx-vega-10-full-hd/1455336?gclid=Cj0KCQiAmfmABhCHARIsACwPRAAvwMfJ-cLbRCSUg2HbLU7pHDN2V-cK5oWio5kAHzzvwgCEpj4KGXsaAhlTEALw_wcB&fbclid=IwAR3oF23iHOZDj6eRLEyVZsOmlhk2I_OnGb6OoMRZ2XsjRouSln256ZBAQHo

Το ASUS έχει επεξεργαστή AMD Ryzen 7. Μέχρι τώρα είχα intel. Είναι αξιόπιστοι αυτοί;

Ευχαριστώ.

Μ.Κ.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση. Δηλαδή, προτείνετε επεξεργαστή 5, μικρότερη μνήμη (8GB vs 12GB) και τον μισό δίσκο; Γιατί;

Δημοσ.

Επισης υπαρχει και αυτο, βεβαιωσου ομως οτι θα ειναι με τον 4600Η*
https://www.unimax.gr/lenovo-ideapad-3-15ada05-4600h-8gb-256gb-fhd-no-os-grey-12.html

*γιατι ο κωδικος του παραπεμπει και σε αλλους επεξεργαστες μεσα

2 λεπτά πριν, marikapn είπε

Ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση. Δηλαδή, προτείνετε επεξεργαστή 5

Για τον επεξεργαστη, δεν το συζηταμε = θα παρεις απο τους AMD της 4αρας σειρας 😈
με αυτες τις τιμες ειδικα που εχουν! (και εφοσον δεν εχουν κινηθει ακομη της 5αρας)
Πολυ πιο δυνατοι επεξεργαστες, κρυοι, και διαρκεια μπαταριας μεχρι...8ωρο
(εφικτο: οταν ρυθμισεις λιγο: το tdp, η τη θερμοκρασια, που θελεις να εχουν!)

Δημοσ.

Εκτιμηση μου ειναι πως δισκο, εαν/οταν χρειαστει, θα μπορεις να βαλεις.
Τα 256GB ειναι ανετα -εκτος και θελεις να κατεβαζεις πχ τρελα torrent! 🤯

Το ιδιο και για τη μνημη, ολα αυτα μπορουν να προστεθουν μετα: οταν χρειαστουν.
Δεν ειναι εξαιρετικα μεγαλη η διαφορα 8GB με 12, στα 16GB οκ θα ειχαν διαφορα.

Δημοσ.

Οχι. τι τορρεντ. Εγω κάνω τη χρηση που σας ειπα, καθηγήτρια είμαι. Απλώς δουλευω πολλές ώρες για έρευνα και θέλω να είναι αξιόπιστος, με καλή κάμερα και ήχο και να μην κολλαει.

Δημοσ.

Δεν νομιζω οτι θα βρεθει ανθρωπος εδω μεσα να σου προτεινει να παρεις Intel τωρα...
Μονο σε καταστηματα μπορει, πωλητες, να θελουν να σπρωξουν λαπτοπ με Intel, η και
με AMD της προηγουμενης 3αρας σειρας -> αποφευγεις εννοειται & παντοτε αυτους 😟

14 λεπτά πριν, marikapn είπε

Οχι. τι τορρεντ. Εγω κάνω τη χρηση που σας ειπα, καθηγήτρια είμαι. Απλώς δουλευω πολλές ώρες για έρευνα και θέλω να είναι αξιόπιστος, με καλή κάμερα και ήχο και να μην κολλαει.

To σημαντικο ειναι να γινει ενα σωστο setupαρισμα του! Υπο αυτη την εννοια, τελικα ειναι (πολυ)
καλυτερα ενα λαπτοπ που θα περασουν Windows & προγραμματα απ' την αρχη: για τον εκαστοτε
χρηστη του, παρα οπως ερχονται εν πολλοις με πολυ...σαβουρα(!) φορτωμενα απο τις εταιρειες.

Δημοσ.

Δυστυχως, ειναι αληθεια.. Μαλιστα, στη διαδρομη των χρονων = δηλαδη σε σχεση με παλιοτερα,
οι ιδιες εταιρειες (Lenovo, HP, κλπ), σχεδον το εχουν τερματισει το...φορτωμα, στους "αδαεις" 🤕

Δεν ειναι δηλαδη μονο οτι εχουμε να κανουμε....de-bloating στα Windows 10,
πρεπει να κανουμε το ιδιο και στα pre-installed για εμας απο τις εταιρειες! 🤯

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...