kormos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Καλησπέρα, Ερώτηση: 🙃 Υπάρχει διαθέσιμο ένα MBP με macOS/Windows10 (boot camp). Ο χώρος στο δίσκο μειώνεται και σκέφτομαι μια κλωνοποίηση προς αποφυγή τις διπλές εγκαταστάσεις... Υπάρχει κάτι σταθερό, δοκιμασμένο που να έχει επιτυχία σε μεγαλύτερη χωρητικότητα δίσκου? *Έχω στην κατοχή μου το Acronis 2019 αλλά δεν έχω κάνει έως τώρα χρήση ούτε το χώρο Cloud που μου παρέχουν ούτε δοκιμές... Όποια πληροφορία ευπρόσδεκτη 🙂
liospi Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 εγώ χρησιμοποιώ το Carbon Copy Cloner αλλά δεν έχει τύχει να το χρησιμοποιήσω για δύο λειτουργικά
kormos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 2 ώρες πριν, liospi είπε εγώ χρησιμοποιώ το Carbon Copy Cloner αλλά δεν έχει τύχει να το χρησιμοποιήσω για δύο λειτουργικά Το γνωρίζω ως εφαρμογή αλλά αυτό είναι το θέμα, δεν έχω κάνει τέτοια δοκιμή...
belkin Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 ειχα κανει με το carbon εναν samsung 256gb σε εναν samsung 512gb και ολα δουλεψαν οκ, το μονο που δεν θυμαμαι ηταν αν ειχε αντιγραψει και το φακελλο efi η το ειχα ξανα περασει χειροκινητα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα