Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 10/2/2021 στις 9:34 ΜΜ, Χλωριούχο Αμμώνιο είπε

Αν για το πληκτρολόγιο σου βγάζει και μέθοδο EU Priority Line τότε την προτιμάς άφοβα. Θα πάει Κίνα  - Βέλγιο με την gls (την διαδρομή την βλέπεις στο tracking) και μετά oδικώς μέχρι Θεσσαλονίκη όπου έπειτα το αναλαμβάνει η Acs για να στο παραδώσει.

Με την μέθοδο Priority Direct Mail τι γίνετε φέτος δεν γνωρίζω, καθως περνάει από ΕΛΤΑ και φέτος έχουν αυστηροποιηθεί οι έλεγχοι στα τελωνεία. Και για αυτό τα Κινεζομαγαζιά έχουν βάλει στο παιχνίδι τριγωνικές κούριερ ώστε να μην χάσουν Ευρωπαίους πελάτες.

Αυτό δεν το ήξερα! Επομένως για τώρα προτιμάμε EU Priority Line από Κίνα... Πράγματι, η πιο φθηνή επιλογή μεταφοράς που μου βγάζει για την παραγγελία του πληκτρολογίου από την Κινέζικη αποθήκη είναι η EU Priority Line, μετά την Priority Direct Mail περίπου 0,50€ πιο ακριβά, και ήμουν σε δίλλημα. Επομένως, κάνω παραγγελία με EU Priority Line τη Δευτέρα λες ή να προτιμήσω από Τσεχία κλασικά (που δεν έχει το χρώμα που θέλω στο πλ/γιο, αλλά αναγκαστικά για να μην είμαι με φόβο τελωνείου το λεω);

Επεξ/σία από GreyFox
Δημοσ.

Ναι, όπως σου είπα και στο προηγούμενο μήνυμα επιλεγείς μέθοδο αποστολής EU Priority Line από Κινεζική αποθήκη και σε 15 - 20 ημέρες (Αν και τώρα με τα lockdown ίσως οι χρόνοι να ειναι παραπάνω,εξαρτάται τον φόρτο της ACS) το εχεις σπίτι σου.

Οι Τσεχικές αποθήκες του Banggood συνήθως ειναι λίγο πιο ακριβές ακόμα και στα ίδια προϊόντα. Και προτιμούνται για ογκώδη πράγματα λόγω φτηνών μεταφορικών ή άμα κάποιος βιάζετε να παραλάβει το προϊόν σε σχέση άμα το αγόραζε από την Κίνα. 

Δημοσ.

Νταξει, ο χρόνος δεν με πειράζει, το θέμα είναι να έρθει κάποια στιγμή, και να μη χρεωθώ πάνω από τα 75€ που αξίζει να δώσω...

Από Τσεχία μου δίνει μεταφορικά 0,88€ με EU Direct Mail, αλλά όπως είπα προηγουμένως δεν είναι το ίδιο χρώμα, το έχουν ως εξαντλημένο.

Έχω διαβάσει σε άλλο thread πως κάποια με Priority Direct Mail έρχονται επίσης με ACS, αλλά απ'όσο καταλαβαίνω δεν αξίζει το ρίσκο μπας και βάλει τα χεράκια της η ΕΛΤΑ και μου το βγάλει ξινό. ACS πάντα εμπιστευόμουν, συν ότι είναι κυριολεκτικά δίπλα από το σπίτι μου, επομένως αν λες πως με EU Priority Line έρχεται αποκλειστικά με εκείνους, το χτυπάω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...