ILTZO Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Καλησπέρα σε όλους. Είμαι ιδιώτης που αργότερα θέλω να ανοίξω ένα μαγαζί με πληροφορική. Προς το παρών δεν έχω κάνει έναρξη επαγγέλματος , αλλά επειδή έχω βρει σε καλή προσφορά εξοπλισμό από ένα μαγαζί που κλείνει λέω να τον αγοράσω. Το μαγαζί τα δίνει όλα σε πολύ καλή τιμή , ότι έχει μέσα εκτός από το κτίριο και τις πόρτες. Η ερώτηση μου είναι πως μπορώ να τα αγοράσω και τι χαρτιά θα πρέπει να μου δώσει ο επιχειρηματίας? 2) Πως γίνεται μετά να τα εμφανίσω νομιμά στο μαγαζί όταν κάνω έναρξη χωρίς να έχω κανένα πρόβλημα? 3) Τα λεφτά τα θέλει στο χέρι και οπότε μου λέει ότι θα κόψει 30, 40, τιμολόγια των 480 ευρώ. για να μην περάσει τα 500. θα έχω εγώ κανένα πρόβλημα αργότερα? θα πρέπει να κάνω κάποιο συμφωνητικό για να είμαι καλυμμένος ? Ευχαριστώ εκ τον προτέρων .
panospeter Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Αν θες την άποψη μου, αν ως εξοπλισμό αναφέρεσε σε εμπόρευμα, όσο καλές και να είναι οι τιμές που σου δίνει το stock του, μην ξεκινήσεις μια επιχείρηση με hardware που μπορεί να θέλει ή να μην θέλει το αγοραστικό κοινό (εκτός και αν τα θέλεις για decor). Συνήθης πρακτική είναι να δουλέψεις με προμηθετές και παραδόσεις κατόπιν παραγγελίας αρχικά, και αν πάει καλά το μαγαζί να ξεκινήσεις να stockαρης πράγματα. 2
nickol-us Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, ILTZO είπε Καλησπέρα σε όλους. Είμαι ιδιώτης που αργότερα θέλω να ανοίξω ένα μαγαζί με πληροφορική. Προς το παρών δεν έχω κάνει έναρξη επαγγέλματος , αλλά επειδή έχω βρει σε καλή προσφορά εξοπλισμό από ένα μαγαζί που κλείνει λέω να τον αγοράσω. Το μαγαζί τα δίνει όλα σε πολύ καλή τιμή , ότι έχει μέσα εκτός από το κτίριο και τις πόρτες. Η ερώτηση μου είναι πως μπορώ να τα αγοράσω και τι χαρτιά θα πρέπει να μου δώσει ο επιχειρηματίας? 2) Πως γίνεται μετά να τα εμφανίσω νομιμά στο μαγαζί όταν κάνω έναρξη χωρίς να έχω κανένα πρόβλημα? 3) Τα λεφτά τα θέλει στο χέρι και οπότε μου λέει ότι θα κόψει 30, 40, τιμολόγια των 480 ευρώ. για να μην περάσει τα 500. θα έχω εγώ κανένα πρόβλημα αργότερα? θα πρέπει να κάνω κάποιο συμφωνητικό για να είμαι καλυμμένος ? Ευχαριστώ εκ τον προτέρων . Νομίζω το καλύτερο θα ήταν να μιλήσεις με λογιστή και όχι ανώνυμα σε ένα φόρουμ... φαντάζομαι θα ξέρει να σε κατατοπίσει καλύτερα. 3
ILTZO Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Ναι πρεπει να το δω λίγο παραπάνω. Οπως και να εχει σας ευχαριστώ για τις απαντησεις.
Bitbit Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 τι εννοείς εξοπλισμό; ελπίζω να μην εννοείς εμπόρευμα.
AcolyteOfPain Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Ακόμα έναρξη δεν έκανες και ξεκίνας με τσιφτετέλια. Το να πάρεις από επιχείρηση που κλείνει εξοπλισμό 15000 ευρώ με 30 τιμολόγια των 480 ευρώ μου ακούγεται κάπως... Τώρα στο ουσιαστικό κομμάτι, αν σου κόψει τιμολόγια αφού κάνεις την έναρξη, τα εμφανίζεις κανονικά. Φυσικά κανείς δεν χρειάζεται να ξέρει ότι εσύ τα πήρες πιο πριν. Σε κάθε περίπτωση-ερώτηση τα υλικά αγοράστηκαν όταν κόπηκαν τα τιμολόγια...
DimosthenisG Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Αυτός γιατί θέλει να τα πουλήσει μαύρα και μετρητά??? Μαύρα και πάλι μαύρα...
Jos3ph Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 10 ώρες πριν, DimosthenisG είπε Αυτός γιατί θέλει να τα πουλήσει μαύρα και μετρητά??? Μαύρα και πάλι μαύρα... Αφού θα κόψει τιμολόγια , που είδες το μαύρο ; @ILTZO ένα κατάστημα πληροφορικής δεν μπορεί να κρατήσει στοκ , ότι πωλείται σήμερα , δεν ξέρεις αν θα πουληθεί αύριο. Δεν είναι πχ Τσαγιέρα στα Vico. Για σένα είμαι ένας άγνωστός , αλλά αυτός εδώ ο άγνωστος λέει ότι το στοκ δεν κάνει το μαγαζί , αλλά οι εμπορικές συμφωνίες με τους προμηθευτές. 1
vagos789 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Οτι και αν ξεκινησεις,πριν απο ολα βρες εναν λογιστη καλο που δεν θα σε στειλει στη φυλακη (Ευκολο να ειπωθει,δυσκολο να βρεθει) Μπορεις να φαληρισεις μονο απο τα προστιμα για καθυστερηση,επειδη αργησες μια μερα να υποβαλλεις δηλωση κτλ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα