sagma25 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Καλησπέρα παιδιά !!! Σε λίγο καιρό θα ξεκινήσω να σπουδάσω web design και χρειάζομαι ένα καινούργιο υπολογιστή. Θα ήθελα ένα όσο πιο δυνατό σύστημα ώστε να μου κρατήσει χρόνια Ποσό που διαθέτουμε : μέχρι 1000€ Χρήση υπολογιστή : Κυρίως για τη σχολή μου και για games τύπου lol ,counter strike Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Προγράμματα της σχολής ,δε ξέρω ποια είναι ή αν είναι βαριά Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Ναι,χρειάζομαι οθόνη Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Ναι Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Θεσσαλονίκη Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Θα προτιμούσα από το ίδιο ,αλλά δεν έχω προβλημα και από διαφορετικά αν βγαιινει καλύτερη σύνθεση Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Αν χρειαστεί θα στηθεί από φιλο
chrisp00 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Καλησπέρα από ότι κατάλαβα χρειάζεσαι ολοκληρωμένο setup....σωστά;
sagma25 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, chrisp00 είπε Καλησπέρα από ότι κατάλαβα χρειάζεσαι ολοκληρωμένο setup....σωστά; Ναι ολοκληρωμένο χρειάζομαι. Ξέρω ότι τώρα υπάρχει θέμα με τις τιμές κ τις διαθεσιμότητες αλλά θέλω τις γνώμες σας για να δω πάνω κάτω τι χρειάζεται να πάρω ,να έχω μια ιδέα . Αν χρειαστεί μπορώ να περιμενω κάποιο καιρό
chrisp00 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Το μόνο component που αξίζει τώρα είναι αυτό: https://www.e-shop.gr/ssd-adata-xpg-gammix-s11-pro-1tb-m2-2280-pcie-gen3x4-p-PER.331566
sagma25 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 13 λεπτά πριν, chrisp00 είπε Το μόνο component που αξίζει τώρα είναι αυτό: https://www.e-shop.gr/ssd-adata-xpg-gammix-s11-pro-1tb-m2-2280-pcie-gen3x4-p-PER.331566 Από επεξεργαστές amd ή intel και ποιους? Και οθόνη προτάσεις?
chrisp00 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 5 λεπτά πριν, sagma25 είπε Από επεξεργαστές amd ή intel και ποιους? Και οθόνη προτάσεις? Από επεξεργαστές ένας Intel 10400f θα ήταν καλός με μια B460 Από οθόνες δεν ξέρω...... Άμα θες άλλο κομμάτι από PC ρωτά με....
sagma25 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Ψάχνω κάτι πιο δυνατό Έλεγα για 5600χ
chrisp00 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Ωραία μπορείς να τον βάλεις σε μια B550 αλλά πάρε και CPU cooler άμα θες τόσο δυνατό επεξεργαστή.
vins Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 2 ώρες πριν, sagma25 είπε Καλησπέρα παιδιά !!! Σε λίγο καιρό θα ξεκινήσω να σπουδάσω web design και χρειάζομαι ένα καινούργιο υπολογιστή. Θα ήθελα ένα όσο πιο δυνατό σύστημα ώστε να μου κρατήσει χρόνια Ποσό που διαθέτουμε : μέχρι 1000€ Χρήση υπολογιστή : Κυρίως για τη σχολή μου και για games τύπου lol ,counter strike Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Προγράμματα της σχολής ,δε ξέρω ποια είναι ή αν είναι βαριά Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Ναι,χρειάζομαι οθόνη Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Ναι Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Θεσσαλονίκη Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Θα προτιμούσα από το ίδιο ,αλλά δεν έχω προβλημα και από διαφορετικά αν βγαιινει καλύτερη σύνθεση Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Αν χρειαστεί θα στηθεί από φιλο Εγω στη θέση σου θα κοιτούσα και σε λαπτοπ για τη χρήση που το θέλεις.
chrisp00 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Καλά στα specs δεν είναι κάτι το φοβερό απλά είναι κομψό και για την χρήση που το θες είναι αρκετά καλό https://www.skroutz.gr/s/26634671/HP-Pavilion-16-a0046nr-i7-10750H-8GB-256GB-GeForce-GTX-1650-Ti-FHD-W10.html
vins Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 10 λεπτά πριν, sagma25 είπε έχεις να μου προτείνεις ? Δεν είμαι γνωστης στα λαπτοπ, ωστόσο φίλους web designers που εχω 3 στους 3 έχουν MacBook. Τωρα ισως εχει να κάνει με προγράμματα ή με πιο φιλικό προς αυτούς ui. Καλύτερα να ρωτήσεις και στο θέμα με τα λαπτοπς, ίσως σε βοηθήσουν περισσότερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα