valarosgr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 καλησπερα εχω μια ερωτηση σχετικα με μητρικες και συμβατοτητα τον Μ.2 Εχω παρει ολα τα parts και μου μενει η μητρικη αλλα στην λιστα της υποστηριξης απο την σελιδα της μητρικης δεν υποστηριζεται ο Μ.2 που εχω (τουλαχιστον στην σελιδα) εχω τον wds240G2G0B αλλα στην σελιδα λει οτι υποστηριζεται wds240G1G0B η μητρικη ειναι η gigabyte H410M H Ειδα καποια σχετικα βιντεο με τον ιδιο Μ.2 και δουλευει κανονικα στην μητικη που υπαρχει στο βιντεο μπηκα στην λιστα τον Μ.2 απο την μητρικη που υπηρχε στο βιντεο και ελεγε οτι υποστηριζεται μονο ο wds240G1G0B και οχι ο wds240G2G0B που εχε βαλει στο βιντεο(δουλεψε κανονικα ) και γενικα σε καμια μητρικη απο οσα εχω ψαξει. τι μπορω να κανω και ποια μητρικη να παρω μεχρι 70 ευρω; επεξεργαστη εχω Ι3-10100 socket 1200 Ευχαριστω για τον χρονο σας
nickol-us Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Δε νομίζω πως υφίσταται ασυμβατότητα σε δίσκο m2. Απλά δεν υπάρχει περίπτωση να μπορέσει η (κάθε) gigabyte να συμπεριλάβει στη λίστα της όλα τα μοντέλα που κυκλοφορούν. Παρόλο που στη λίστα των m2 δεν αναφέρει κάτι, στη λίστα με τις μνήμες για παράδειγμα στο τέλος αναφέρει: Αναφορά σε κείμενο Memory modules listed as above is for reference only. Due to massive memory models in market, we can only verify some of them. Προχώρα άφοβα σε αγορά Για μητρική σε αυτά τα χρήματα δεν νομίζω πως έχεις και πολλές επιλογές παρά μόνο H410 chipset και αυτή τη στιγμή βρίσκεις κατά κόρoν gigabyte H410M H. Στα 65 περίπου που κοστίζει είναι μια χαρά αγορά και δε νομίζω πως βρίσκεις κάτι αντίστοιχο Edit: Μετά από γρήγορη αναζήτηση βλέπω εξαφανίστηκαν οι Η410 Η ενώ γινόταν χαμός πριν λίγες μέρες(τις έβρισκες σε όλα τα shop)....δεν υπάρχει αυτό που γίνεται με το hardware αυτη την εποχή... Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2021 από nickol-us
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα