goeap Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Παραθέτω μία εμπειρία μου για παραγγελία από Amazon Αγγλίας. Παρήγγειλα ένα laptop από το Amazon.co.uk στις 4/1. Αν και ήταν διαθέσιμο, δεν το έστειλαν τότε (δεν μου είπαν το γιατί), αλλά έγινε ξανά διαθέσιμο πριν λίγες ημέρες, οπότε και προχώρησε η παραγγελία. Έγινε κίνηση από την Amazon να τραβήξει τα λεφτά από την κάρτα μου (Πειραιώς), αλλά η συναλλαγή δεν πραγματοποιήθηκε (σε επανηλημένες προσπάθειες της Amazon). Επικοινώνησα με την Πειραιώς, και μου είπαν ότι πράγματι βλέπουν την προσπάθεια της Amazon να τραβήξει τα λεφτά, αλλά δεν χρησιμοποιεί (η Amazon) το πρωτόκολο 3D Security κατά τη συναλλαγή. Το 3D-S περιλαμβάνει είτε authentication μέσω push notification στο κινητό, είτε κάτι αντίστοιχο μέσω του web-banking. Μου είπαν ότι πλέον είναι υποχρεωτικό για όλες τις συναλλαγές άνω των 30€. Οπότε επικοινώνησα ξανά με την Amazon και τους τα είπα, αλλά μου είπαν ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι και με ξανα-παρέπεμψαν πάλι στην τράπεζα... Δοκίμασα και με άλλη κάρτα (Alpha Bank), αλλά και εκεί το ίδιο πρόβλημα. Έχει τύχει σε κανέναν άλλον κάτι αντίστοιχο?
apostolos22 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Είναι η νέα ευρωπαϊκή οδηγία. Δοκίμασε με PayPal. Δεν νομίζω να υπάρχει άλλος τρόπος.
goeap Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 3 ώρες πριν, apostolos22 είπε Είναι η νέα ευρωπαϊκή οδηγία. Δοκίμασε με PayPal. Δεν νομίζω να υπάρχει άλλος τρόπος. PayPal στο Amazon? Πώς?
apostolos22 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, goeap είπε PayPal στο Amazon? Πώς? Δεν έχει επιλογή; Μπορεί να κάνω λάθος γιατί έχω καιρό να αγοράσω κάτι από Amazon.
andreas1gr Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, apostolos22 είπε Δεν έχει επιλογή; Μπορεί να κάνω λάθος γιατί έχω καιρό να αγοράσω κάτι από Amazon. Γιατί πότε είχε επιλογή για PayPal;;; 2
NikosKallithea Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Ή δεν απάντησα ή σβήστηκε το ποστ μου; τεσπα Βγάλε μια revolut και σύνδεσε την στο αμαζον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα