Προς το περιεχόμενο

Cosmote VDSL ίδιες ταχύτητες με ADSL


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους.Μπαίνω στο θέμα απευθείας,Δευτέρα με καλούν για αναβαθμιση σε 50αρα cosmote και συμφωνώ, Τεταρτη μεσημερι δεν εχω ουτε ιντερνετ ουτε σταθερο,(στο ρουτερ αναβοσβηνε το dsl ,οσα restart-reset ειχα κανει τιποτα).Παιρνω τηλ 13888 απο το κινητο, λεω το προβλημα και κλεινω ραντεβου να ερθει τεχνικος.Σημερα ηρθε ο τεχνικος λυνει το προβλημα αλλα η ταχυτητα δεν ειναι για 50αρα σε καμια περιπτωση.Του ειπα για την αναβαθμιση  και ειπε πως ειμαι 700 μετρα μακρια και θα εχω γυρω στο 21.Παραθετω 2 screenshot απο τ ην VDSL και την ADSL που ειχα μπας και καποιος απο εσας που γνωριζει καλυτερα μου εξηγησει πως ειναι δυνατον να εχω τοσο καλο ADSL και τοσο χαλια VDSL,ακομα και το upload ειναι στα ιδια επιπεδα.Λογικα θα κανω επιστρεψω παλι σε 24αρα

24ara.PNG

vdsl.PNG

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχουν κάνει πατάτα στις ρυθμίσεις. Μιλάς με 13788 που είναι το τεχνικό τμήμα και ζητάς να κοιτάξουν τις ρυθμίσεις προφίλ.

Επεξ/σία από greekfragma
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η αποσταση δεν ειναι 700, αλλα πανω απο 1200 μετρα (βασει στατιστικων σου). Σε αυτην την αποσταση σιγουρα δεν πιανεις 50, αλλα και τα 19,5 τα θεωρω λιγα.

Εκτος αν εχουν κανει καποια στραβη στις ρυθμισεις, η ειναι τοσο χαλια ο χαλκος που δυσκολευεται να τερματισει την γραμμη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δυστυχως δεν μπορουσα να πιασω γραμμη οποτε μιλησα μαζι τους στο chat,μου ειπαν πως ξεκινησαν εναν απομακρυσμενο ελεγχο και  θα μου στειλουν μνμ στο κινητο αν λυθει αλλιως θα ερθει τεχνικος.Σε ερωτηση μου αν ειναι λαθος οι ρυθμισεις  προφιλ που μου εχουν δωσει,μου απαντησε ''ναι εχει δωθει ηδη βλαβη και θα ενημερωθω για την επιλυση του με μνμ''.

Γενικά ξαναμπλέκω παλι με την 50αρα της cosmote.Στο παλιο σπιτι είχα πάλι θέματα  ασταθειας-αποσυνδέσεων αλλα είπα ας δοκιμάσω στο καινουργιο αφου η 24αρα ειναι τοσο καλη λογικα και με την 50αρα καλα θα ειναι!!

Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι πως μερα Τεταρτη,χτες δλδ,ενεργοποιηθηκε το πακετο με την 50αρα και εγω χτες δεν ειχα καθολου ιντερνετ-τηλ απο το μεσημερι και μετα

Επεξ/σία από Pansar24
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

UPDATE

Ο τεχνικος ειπε πως δεν μπορω να εχω παραπανω ταχυτητα και ετσι εκανα αιτηση επιστροφης στην 24αρα χωρις βεβαια να εχω παρει απαντηση για το πως ειναι δυνατον το upload να ειναι στα ιδια επιπεδα με την παλια μου συνδεση..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

On 11/02/2021 at 21:30, Kozanitis1 said:

Ίσως κάποιο κλείδωμα ή καλωδιακό θέμα, ειδικά το upload θα έπρεπε να το τερματίζεις..

δεν ισχυει.εχω δει γραμμες μεγαλες σε μηκος που ειχαν χειροτερο upload και απο adsl.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...