Panagiotis 7 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Καλημέρα παιδιά. Εχω την ram που θα δείτε στην φωτογραφία και επειδή θέλω να κουμπώσω αλλά 4gb(είναι υπολογιστής της εταιρείας που δουλεύω) μπορείτε να με βοηθήσετε να την βρω από το πλαίσιο που συνεργάζομαστε ή το you. Gr? https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi-pc/mnimes-ram/crucial-desktop-ram-value-4gb-1600-mhz-ddr3l_2466414 αυτή η ram θα είναι συμβατή?
nodas_21greek Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Δεν θα έχεις πρόβλημα επειδή είναι διαφορετική μάρκα ή και με διαφορετικό χρονισμό, θα παίξουν στον μικρότερο (πρακτικά για χρήση γραφείου δεν θα έχεις θέμα) Πρόσεξε μόνον, μήπως είσαι σε περιβάλλον windows 32bit, Οπότε δεν έχει νόημα να βάλεις μνήμη, μιας και μέχρι 4 θα δουν έτσι κι αλλιώς
nickol-us Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Καλησπέρα. Οι μνήμες αν δεν κάνω λάθος είναι low voltage, εξού και το pc3l, δηλαδή στα 1.35v. Ddr3 , κλασσική στα 1.5v δε θα παίξει. Για περισσότερες λεπτομέρειες αναζήτηση στο google, γιατί αυτή τη στιγμή γράφω από κινητό και δεν έχω την ευχέρεια του η/υ
Panagiotis 7 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 12 λεπτά πριν, nodas_21greek είπε Δεν θα έχεις πρόβλημα επειδή είναι διαφορετική μάρκα ή και με διαφορετικό χρονισμό, θα παίξουν στον μικρότερο (πρακτικά για χρήση γραφείου δεν θα έχεις θέμα) Πρόσεξε μόνον, μήπως είσαι σε περιβάλλον windows 32bit, Οπότε δεν έχει νόημα να βάλεις μνήμη, μιας και μέχρι 4 θα δουν έτσι κι αλλιώς Windows 10 64bit έχουμε λογισμικό στο pc. Λέω να πάρω αυτή και να την βάλω μόνη της. Θα έχω κάποιο θέμα? https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi-pc/mnimes-ram/crucial-desktop-ram-value-8gb-1600-mhz-ddr3l_2466430
nickol-us Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Θα πρέπει απο τα specs του λάπτοπ να δείτε αν υποστηρίζει 8gb ανά module. Σε περίπτωση που μπει μόνο 1 στικ, χάνεται το dual channel , όμως θα δουλέψει κανονικά. Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2021 από nickol-us
Panagiotis 7 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Τα specs είναι αυτά.. Αγόρασα τα 8gb τελικά.. Ελπίζω να μην έκανα βλακεια 😜
nickol-us Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Φαίνεται πως δεν έγινε λάθος... είχα την εντύπωση οτι μιλούσαμε για λάπτοπ(με τόσο μεγάλα δάκτυλα νόμιζα οτι ήταν sodimm😂) Από την μητρική βρήκα το manual του pc/optiplex-3040(link) υποστηρίζει max 16gb οπότε ανά module σηκώνει τα 8gb. Αν βλέπω σωστά έχει μία 4αρα οπότε θα πάει σύνολο 12gb αν δεν υπάρξει πρόβλημα με τον συνδυασμό των 2 stick Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2021 από nickol-us
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα