Προς το περιεχόμενο

Τεράστιο πρόβλημα Cosmote VDSL 100/10


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Συμφώνησα για αναβάθμιση από 50/5 σε 100/10 και πριν 2-3 μέρες μου έφεραν το Speedport Plus για αντικατάσταση του 2i...Πριν από αυτό είχα αποσυνδέσεις 2-3 φορές το μήνα, σταθερά 44-45 Mbps down, 4,5 up και γενικά όλα ήταν άψογα.

Από την στιγμή που έχω βάλει το Plus, δεν θα πω πολλά παρά μόνο το παρακάτω:

Κάθε μέρα, ίδιες ώρες περίπου από 17:00 και για κάποιες ώρες μετά, έχω κυριολεκτικά εκατομμύρια CRC Errors, οπότε ουσιαστικά δεν έχω ίντερνετ.Εκατονταδες αποσυνδέσεις, ταχύτητα down να παίζει από 50 έως 75 κλπ κλπ...Σήμερα από το πρωί έως τις 17:00-17:30 όλα κομπλέ...Είχα μερικές χιλιάδες Errors αλλά χωρίς θέματα, από εκεί και πέρα έφτασα στα 40.000 errors σε 18 λεπτά.

Επικοινωνία με 13888 συνέχεια.Σήμερα μου έστειλαν τεχνικό, ο οποίος έκανε μετρήσεις από το ΚΑΦΑΟ όπου όλα είναι άψογα και στο ρούτερ φάνηκε το πρόβλημα.Θα στείλουν συνεργείο για να αλλάξουν μια καλωδίωση από κολώνα στο σπίτι και ίσως χρειαστώ και εγώ να φέρω ηλεκτρολόγους κλπ.

Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι αν έχει τέτοιο πρόβλημα η γραμμή, πως γίνεται να μην είχα το παραμικρό θέμα πριν και ξαφνικά σε 3 μέρες χαμός...Επίσης σας ανεβάζω και ένα screenshot να δείτε και μόνοι σας.

IMG_20210212_183033.jpg

IMG_20210212_183431.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλωδιακά πάντως τα προβλήματα φαίνονται στο FEC και όχι στο CRC. Και για να έχεις 0 στο FEC κάτι άλλο παίζει...και σίγουρα δεν είναι στο χώρο σου το θέμα ή στην έξω κολώνα.

Πες στον τεχνικό να φέρει και ένα δευτερο Speedport plus μαζί του...Παίζει το δικό σου να έχει κάποιο θέμα ή να κοιτάξουν και την κάρτα που σε έχουν κουμπώσει στο κέντρο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, DeanThomas είπε

Έχω Fastpath ενεργοποιημένο και από όσο ξέρω αυτός είναι ο λόγος που τα FEC είναι μονίμως στο 0...Ίσως να κάνω και λάθος.

δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...