chaosongogr Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Καλησπέρα παιδιά, Δεν γνωρίζω αν έχει ξανά ειπωθεί εδώ, αλλά πριν λίγες μέρες έφτιαξα ένα site με σκοπό την δημοσίευση αποριών και την επίλυση τους από εγκεκριμένους γεωπόνους. Προς το παρόν είμαι μόνο εγώ.. Ουσιαστικά το site αποτελεί μία online πλατφόρμα η οποία εξυπηρετεί ταυτόχρονα και τις δύο πλευρές, των πελατών και των Γεωπόνων. Στον τομέα του forum οι ενδιαφερόμενοι προς επίλυση θεμάτων θα δημοσιεύουν την απορία που έχουν πάνω στο θέμα του Γεωπονικού κλάδου ή της Δασολογίας μέσω αναλυτικού κειμένου και εικόνων. Οι εγκεκριμένοι γεωπόνοι βάση ειδικότητας και πτυχίου θα μπορούν να επιλύουν σε προσωπικό επίπεδο με το άτομο που κοινοποιεί το πρόβλημα. Η επίλυση του προβλήματος θα κρίνεται από τον κάθε γεωπόνο που αναλαμβάνει να λύσει το πρόβλημα, ελεύθερη ή με την καταβολή χρηματικού ποσού μετά από συνεννόηση με τον πελάτη. Για αρχή δεν έχω donaim, αλλά επίσης βοηθήθηκα και από την πλατφόρμα(wix) έτσι ώστε να δημοσιεύσω την ιστοσελίδα. Θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας, πιθανές προοπτικές, και σίγουρα θα χρειαζόμουν την στήριξη σας. https://constructorofwebdev.wixsite.com/agriculturemania Είμαι νέο μέλος, οπότε σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! 😀
Stergios74 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Σαν ιδέα δεν το βλέπω να προχωρά. Ολοι οι επαγγελματίες αγρότες έχουν τον γεωπόνο τους που μ ενα τηλ λύνει καθε απορία. Και οι γεωπόνοι γιατί να μπουν εδώ; Νομίζω ότι θα ήταν καλύτερα να φτιάξεις ένα φόρουμ για αγρότες (πχ αγροτης. gr) για να συζητάνε γενικά θέματα Μεταξύ τους. (δεν ξέρω αν υπάρχουν παρόμοια). Σαν εκτέλεση επίσης δε μ αρέσει. Βρες τι θες να κάνεις και μετά αγόρασε ενα domain. Με ενα 50αρι ευρώ εισαι κομπλέ. Ρίξε ένα wordpress πάνω. Αν δεν ξέρεις θα μάθεις.
ramshi Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Εδώ κ χρόνια εχω μια παρόμοια ιδέα για μειωση λιπασματων νερου κτλ αλλά επί πληρωμή...
chaosongogr Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 14 λεπτά πριν, ramshi είπε Εδώ κ χρόνια εχω μια παρόμοια ιδέα για μειωση λιπασματων νερου κτλ αλλά επί πληρωμή... Αν είσαι πάνω στον κλάδο, στείλε μήνυμα να το συζητούσαμε πιο διεξοδικά.
ramshi Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Στις 12/2/2021 στις 10:49 ΜΜ, chaosongogr είπε Αν είσαι πάνω στον κλάδο, στείλε μήνυμα να το συζητούσαμε πιο διεξοδικά. Δεν είμαι στον κλαδο αλλά εχω ασχοληθεί λίγο με το θεμα κ είχα κάποιες ιδέες κτλ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα