Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1) Το ποσό που διαθέτουμε:
~200 ευρώ με φπα

2) Την χρήση του tablet (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά):

Browsing/netflix/χαζοεφαρμογες

3) Το μέγεθος και ανάλυσή της οθόνης που θα θέλαμε:

~10 inch

4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (hdmi, type-c, gps, φλας στην κάμερα, μαγνητικό πληκτρολόγιο κ.λ.π.):
-
5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες;

Οχι

6) Μας ενδιαφέρει το Mobile internet 3G-4G;

Οχι

7) Επιθυμούμε να χει υποστήριξή από ROMs, root κτλ;

Θετικό άλλο μάλλον τριτευον στην επιλογη

😎 Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα;

Λιγο

9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό ή θέλουμε dual boot;

Android

10) Μας ενδιαφέρει η μεγάλη μπαταρία;

Καλό θα ηταν

11) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα;

Επειδή υπάρχει δυνατότητα να κοπεί τιμολογιο και θα προτιμούσα να το έχω σύντομα μάλλον θα προτιμούσα εγχώρια αγορά.

12) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης);

Όχι, απλά να μπορεί να αγοραστεί με αποφορολογηση

13) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο ή και για μεταχειρισμένο;

Καινούργιο

Από ότι έχω δει, τα lenovo σε αυτά τα χρήματα έχουν σχετικά παλιά cpu, τα huawei δεν έχουν play store, οπότε μάλλον τα samsung φαινοντε να είναι καλύτερη αγορά.

Σωστά?

Υ.γ Με τα amazon fire τι παίζει?Έχουν κανονικά android/play store?

Επεξ/σία από @topos
Δημοσ.

Ίσως ο λόγος που δεν απάντησε κανένας ακόμα είναι διότι δεν καταλάβαμε τον σκοπό του συγκεκριμένου θέματος.

Δήλωση απλά ενδιαφέροντος ή υπάρχει τρόπος να βρούμε τάμπλετ χωρίς το ΦΠΑ ?

Δημοσ.
Στις 16/2/2021 στις 8:11 ΠΜ, PaulKon είπε

Ίσως ο λόγος που δεν απάντησε κανένας ακόμα είναι διότι δεν καταλάβαμε τον σκοπό του συγκεκριμένου θέματος.

Δήλωση απλά ενδιαφέροντος ή υπάρχει τρόπος να βρούμε τάμπλετ χωρίς το ΦΠΑ ?

Ίσως έχεις δίκιο..Όχι νόμιμη είναι όλη η διαδικασία και το δικαιούνται σχεδόν όλες οι επιχειρήσεις(τάμπλετ/λάπτοπ και για κάποιο λόγο παιχνιδομηχανές(?), απλά αρκετά σκρουτζομαγαζα/bestprice δεν το κάνουν η βρίσκουν χιλιαδυο εμπόδια για να σε αποτρέψουν.

Παραγγειλα τελικά το samsung a7 2020 από mgmanager που πέρα από τα στοιχεία της επιχείρησης δεν ζητάει τίποτα άλλο και παραδόξως στέλνει και με αντικαταβολή(για αυτού του είδους την αγορά δεν είναι σύνηθες, θέλουν συνήθως τραπεζική κατάθεση από δηλωμενο λόγαριασμο της επιχείρησης.)

• Like 1
Δημοσ.

Άρα έχεις επιχείρηση και κάνεις αυτού του είδους αγορά, λέω και εγώ...
Και για να έχουμε καλό ερώτημα, δικαιούσαι συγκεκριμένο allowance σε τετοιες αγορές ; χρειάζεται να το δικαιολογήσεις ή για παράδειγμα μπορείς να αγοράσεις και για φίλο μέσω του ΑΦΜ της επιχείρησης ; 

Δημοσ.
22 ώρες πριν, PaulKon είπε

Άρα έχεις επιχείρηση και κάνεις αυτού του είδους αγορά, λέω και εγώ...
Και για να έχουμε καλό ερώτημα, δικαιούσαι συγκεκριμένο allowance σε τετοιες αγορές ; χρειάζεται να το δικαιολογήσεις ή για παράδειγμα μπορείς να αγοράσεις και για φίλο μέσω του ΑΦΜ της επιχείρησης ; 

Δεν υπάρχει κάποιο "πλαφόν" στα τεμάχια.Ομως προφανώς εάν είναι ατομική επιχείρηση και αγοράσεις 20λαπτοπ προφανώς και σε ενδεχόμενο έλεγχο να έχεις πρόβλημα.

Επιπλέον δεν έχω ξεκαθαρίσει κατά πόσο αξίζει όλη αυτή η ιστορία στην τελικη->

Τα φτηνότερα σκρουτζομαγαζα έχουν τιμή λιανικής την αποφορολογημενη τιμή των υπολοίπων(υποθέτω έχουν βρει κάποιο "παραθυράκι" και για αυτό τον λόγο έχουν άλλη -αυξημενη- τιμή σε αγορά με τιμολόγιο)

Τέλος έχει κάποια προαπαιτούμενα-> τραπεζική κατάθεση/αποστολή μόνο στην διεύθυνση της επιχείρησης και κάτι αλλά διαδικαστικά.

Για αυτό ανέφερα ότι μου έκανε εντύπωση πως το mgmanager έστελνε με αντικαταβολη

-ταχύτατο, σε 2 μέρες είχα το τάμπλετ στα χέρια μου στο Ηράκλειο Κρητης δεν νομίζω πως έχω ξαναπαραλαβει ποτέ τίποτα τόσο γρήγορα-

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...