airtrelomike13 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 2 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε Ψάξε να δεις ποια χώρα έχει περισσότερη ζήτηση σε λογιστές και πήγαινε. Δεν υπάρχει κάτι άλλο. Φίλε μου, δεν υπάρχει χώρα που να μην δεν έχει ζήτηση για λογιστές. ΚΑΙ εγώ συνάδελφος του φίλου είμαι. Εδώ βλέπεις στην Ελλάδα που η αγορά είναι μικρή, γίνεται χαμός από λογιστές. Απλά σου λέει σε ποια χώρα θα παώ να το αξιοποιήσω καλύτερα. Εγώ γενικα ήξερα ότι η Γερμανια ως βιομηχανική χώρα, ο δικηγόρος μαζί με το λογιστή και το γιατρο σε αυτο το κράτος είναι τα τοπ επαγγέλματα. Τι να πω δεν ξέρω. Αλλά το μονο που μπορώ να σου πω είναι ότι λογιστές ζητάνε παντού. Στο Πακιστάν και στην Ουγκάντα να πας, χωρις λογιστή δεν μπορούν να γίνουν κάποια πράγματα
archer100 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Το ατου της Γαλλιας ειναι οτι εχει καλυτερο καιρο και πιο ζεστες θαλασσες. Αν μπορεις να βρεις νοτια δουλεια, θα εισαι αρχοντας. Επισης σαν χωρα τη θεωρω πολυ προικισμενη με παρα πολλα καλα και οντως απορω γιατι δεν εχει τοσους πολλους Ελληνες μεταναστες. Επισης ειναι πολυ πιο αραιοκατοικημενη απο Γερμανια, Ολλανδια, UK κλπ που τον θεωρω καλο δεικτη ποιοτητας ζωης. Για σοβινισμο εχω ακουσει πολλους οτι ειναι, αλλα το ιδιο ισχυει και στις αλλες χωρες. Προσωπικα στη θεση σου θα προτιμουσα Ελβετια μιας και ξερεις και Γαλλικα και Γερμανικα. Ισως να ειναι μεγαλου ατου η γνωση και των 2 γλωσσων για καποιες θεσεις λογιστων, αφουν και οι δυο ειναι επισημες γλωσσες της χωρας. Και φυσικα δε συγκρινεται η Ελβετια με καμια αλλη τοσο απο μισθους οσο και απο επιπεδο ζωης. Αλλη λυση ειναι να ψαχτεις καπου κοντα στα συνορα, πχ Στρασβουργο, Φραιμπουργκ, Βασιλεια, κλπ ωστε να ψαχτεις για λιγο καιρο ακομα αφοτου πας (πχ με συνεντευξεις σε διπλανες πολεις, κλπ) και να αποφασισεις μετα οριστικα που θελεις να ζησεις. Πολυς κοσμος ζει στα συνορα και εναλλασσεται μεταξυ αυτων των χωρων. Δεν ειναι οπως εδω με διοδια κλπ Επισης ριξε και μια ματια για ACCA γιατι για λογιστες ειναι τεραστιο χαρτι και το ζητανε παντου Καλη επιτυχια σε ο,τι κανεις! 1
vamvakoolas Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, archer100 είπε Το ατου της Γαλλιας ειναι οτι εχει καλυτερο καιρο και πιο ζεστες θαλασσες. Αν μπορεις να βρεις νοτια δουλεια, θα εισαι αρχοντας. Επισης σαν χωρα τη θεωρω πολυ προικισμενη με παρα πολλα καλα και οντως απορω γιατι δεν εχει τοσους πολλους Ελληνες μεταναστες. Επισης ειναι πολυ πιο αραιοκατοικημενη απο Γερμανια, Ολλανδια, UK κλπ που τον θεωρω καλο δεικτη ποιοτητας ζωης. Για σοβινισμο εχω ακουσει πολλους οτι ειναι, αλλα το ιδιο ισχυει και στις αλλες χωρες. Προσωπικα στη θεση σου θα προτιμουσα Ελβετια μιας και ξερεις και Γαλλικα και Γερμανικα. Ισως να ειναι μεγαλου ατου η γνωση και των 2 γλωσσων για καποιες θεσεις λογιστων, αφουν και οι δυο ειναι επισημες γλωσσες της χωρας. Και φυσικα δε συγκρινεται η Ελβετια με καμια αλλη τοσο απο μισθους οσο και απο επιπεδο ζωης. Αλλη λυση ειναι να ψαχτεις καπου κοντα στα συνορα, πχ Στρασβουργο, Φραιμπουργκ, Βασιλεια, κλπ ωστε να ψαχτεις για λιγο καιρο ακομα αφοτου πας (πχ με συνεντευξεις σε διπλανες πολεις, κλπ) και να αποφασισεις μετα οριστικα που θελεις να ζησεις. Πολυς κοσμος ζει στα συνορα και εναλλασσεται μεταξυ αυτων των χωρων. Δεν ειναι οπως εδω με διοδια κλπ Επισης ριξε και μια ματια για ACCA γιατι για λογιστες ειναι τεραστιο χαρτι και το ζητανε παντου Καλη επιτυχια σε ο,τι κανεις! αλλο τι εχω ακουσει και αλλο αν εχεις ζησει. Νοτος στη Γαλλια (αν εξαιρεσεις Μπορντω) εχει και τις αναλογες μισθολογογικες ανισοτητες (προς τα κατω) σε σχεση με παρισι και βορρα αλλα ειναι πιο χαλαρα τοσο σε επιπεδο ζωης οσο και στις δουλειες. Επισης αφρικανοκρατουμενη Μασσαλια στο νοτο που ισως μερικοι εχουν στο νου θεωρω οτι δεν ειναι οτι καλυτερο σε επιπεδο εργασιας (ελαχιστες θεσεις τεραστιος ανταγωνισμος). Ο σωβινισμος των Γαλλων ειναι παρομοιωδης παγκοσμιως και στραβωνουν ακομα και σε γαλλοφωνους (Βελγους/Καναδους, β Αφρικανους, αποικιες κτλ). Εχει τυχει να γραψω εκθεση στα Γαλλικα σε δουλεια και ο προισταμενος να τη γυρισει πισω μιας και ειχα χρησιμοποιησει αγγλικες ορολογιες που χρησιμοποιουνται παγκοσμιως ! Εχει τυχει εταιριες να χανουν δουλειες εξωτερικο μιας και ο συνομιλητης δεν ηθελε να κανει συζητησεις στα γαλλικα ή αντιθετο. Γενικα κανενας δεν ειχε επαγγελματικα ομαλη αρχη, αλλα αν αντεξεις και βρεις τα κουμπια τους μπορεις να ανεβεις επαγγελματικα. οποτε για αυτο δεν εχει Ελληνες (εξαιρουνται λιγοι σερβιτοροι, οδηγοι) Παντως για να βοηθησω στο αρχικο ποστ, συμφωνω οτι καλυτερη επιλογη μιας και ο αλλος ξερει Γερμανικα ειναι η Ελβελτια (και ας αφησει Γαλλια/Ολλανδια κτλ) ή Λουξεμβουργο μιας και υπαρχει τεραστια ζητηση για ατομα στον οικονομικο τομεα Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2021 από vamvakoolas
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα